Egyetlen magyarként szerepelek a top100 legbefolyásosabb EP-képviselő listáján

2024. március 05. 07:59

A Momentum a legbefolyásosabb magyar párt az Európai Parlamentben.

2024. március 05. 07:59
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„A Momentum a legbefolyásosabb magyar párt az Európai Parlamentben. Egyszerre tölt el hatalmas büszkeséggel és óriási felelősségérzettel az EUMatrix elmúlt 5 évre vonatkozó elemzése, amelyben egyetlen magyarként szerepelek a top100 legbefolyásosabb EP-képviselő listáján. Azért is örülünk ennek az eredménynek, mert így van egy felmutatható »bizonyítványunk«, hogy ezt az öt évet ténylegesen arra használtuk, hogy a választóink érdekeit a lehető leghatékonyabban képviseljük. Ilyen bizonyítványa az EP választások előtt csak a Momentumnak, csak nekünk van.

Az eredmény mögött rengeteg munka áll: kiemelten foglalkoztam a korrupció visszaszorításával, egyetlen magyar tárgyalója voltam a jogállamisági mechanizmusnak, és kezdeményezője voltam az uniós feketelista megreformálásának. Emellett saját jelentésben foglalkoztam a közvetlen források jelentőségével, és többek között a mi munkájának is köszönhető, hogy már 40 milliárd euróval nőtt a közvetlen források összege az új hétéves költségvetésben.

A munka ezzel természetesen nem áll meg: a 2025-ös EU-költségvetésnek én vagyok az egyik főtárgyalója. Most azon dolgozunk, hogy ez a szöveg minél erősebb jogállamisági garanciákat tartalmazzon, minél több közvetlen forrást allokáljon a településeknek, és minél jobban támogassa a zöld átállást és a női egyenjogúság ügyét.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Mandiner éves előfizetés féléves áron!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 238 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-74
2024. április 19. 20:58
🍓 ️ F­­o­­­r­­r­­­ó­ l­­­á­­n­yok sz­­­ex­­et ak­­ar­n­­ak, ba­­sz­­­d m­­­eg ők­­­et 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
szzita82
2024. március 23. 20:23
Szégyen.... Téged ki kéne utasítani Magyarországról. De az a legnagyobb hazaáruló, aki erre a kanadai ügynökre és köreire szavaz...
Skulo
2024. március 13. 20:13
Így van, szerepelsz. A hazaárulás a legjobb alakításod. Schilling schillingné szintű kétkezes.
Kardhal
2024. március 13. 17:14
0.1 iq szint hazaárulo szutyok cagy semmi több maradj ott a haverokkal mert itthon sivár jövöd lesz miután elszámoltat a nép lyukas zsebbel fogsz kitakarodni a retkes szörnylátó szivarvànyos pedogenya libernyak kretén szardarab haverjaiddal ap...ba retek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!