„Szégyellem, hogy nyugati vagyok”: erőteljes üzenetet küldött egy brit orvos a frontvonalból a nyugati vezetőknek (VIDEÓ)

2024. február 23. 20:47

A dühös katonaorvos melegebb éghajlatra küldte el a nyugati vezetőket, az Ukrajna támogatásában való határozatlanságuk miatt.

2024. február 23. 20:47
null

A Visegrád24 X-oldalán tett közzé egy videót, amin egy elkeseredett brit-dél-afrikai orvos meglehetősen kemény kritikát fogalmazott meg a nyugati országok vezetőivel szemben, az Ukrajna támogatásában való határozatlanságuk miatt.

Az orvos az általa közzétett videóban többször is megjegyzi, hogy szégyelli magát, hogy nyugati, mivel a politikusok haboznak, és képtelenek döntéseket hozni Ukrajna megsegítésében, miközben civilek tízezrei halnak meg a háború miatt.

Hogy merészeltek nap mint nap így viselkedni? Képzeljétek el, hogy a ti gyerekeitek is itt nevelkedtek, most az egyszer képzeljétek magatokat az ukránok cipőjébe

– szólt a nyugati kormányokhoz, hangsúlyozva, hogy most a politikával foglalkozni „egy baromság”, miközben Ukrajnát és az itteni embereket kiirtják.

A férfi hangsúlyozta, hogy már nem ismeri el magát dél-afrikainak, mert a kormánya támogatja Putyint.

Ebben az országban (Ukrajnában) mindenki azt kérdezi tőlem, hogy honnan jöttem. És azt válaszolom, hogy Angliából származom

 – tette hozzá a katonaorvos.

Az önkéntes által feltett videót itt tekintheti meg:

***

Nyitókép: Képernyőfotó
 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backsplash
2024. március 02. 10:06
Ilyen hatékony az agymosás. Mégis mi a faszt tudnának kezdeni egy újjabb támogatással, amikor az eddigieket is ellopták. Tele lett a világ az ukránoknak szánt fegyverekkel, mióta ezek a rohadt szlávok ölik egymást. Legyen vége, szépen rendezzék le őket a ruszkik, mert megérdemlik.
Borblya
2024. február 25. 14:11
Én itt csak egy szerencsétlen orvost látok, aki elkeseredésében nem látja az ok-okozati összefüggést. (Remélem nem tévedek.) Ilyen traumák láttán nem könnyü tárgilagosan gondolkozni a szakmai határon kívül. Remélem a szakmai határon belül még tud. Az ember elveszíti a pszichológiai nyomás hatására a józan ítélöképességét, pláne, ha egyoldalú információkat kap. Az eröszak eröszakot szül, ami nem jó. Egy-két kommentnél a Mandin is látom. Persze én sem vagyok különb, néha én is behúznék egy-két embernek. Remélem ezzel kieresztette a gözt és megy tovább dolgozni, életet menteni. Ez egy sisyphus-i, egy idö múlva lélekölö munka.
elfújta az ellenszél
2024. február 24. 12:58
Próbálom megtippelni a fickó nevét: doktor Strangelove?
eljolesz
2024. február 24. 12:56
Nem kell szégyenkezned. Térdelj le, köcsög, az a focistáknál is bejött!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!