Nem engedik ki Ukrajnából Zelenszkij egyik fő riválisát

2024. február 14. 21:06

Az állami szervek szerint Petro Porosenko élete veszélyben van külföldön.

2024. február 14. 21:06

Ruszlan Sztefancsuk parlamenti elnök nem hagyta jóvá Petro Porosenko volt elnök delegációjának útját a müncheni biztonsági konferenciára, arra hivatkozva, hogy az egykori elnök élete külföldön veszélyben van – közölte az ukrán Interfax hírügynökség

Kirilo Budanov a hírszerzés vezetője arról tájékoztatta Ruszlan Sztefancsuk parlamenti elnököt, hogy nem tudják garantálni Porosenko biztonságát az ukrán határ átlépését kövtően – írta az Interfax. 

Porosenko a müncheni biztonsági konferencia keretében találkozókat volna az Európai Unió vezetésével, valamint több Európai Unió tagországelnökével és kormányfőjével is. Emlékeztetett arra, hogy a parlament vezetése már tavaly sem engedélyezte számára a külföldi üzleti utakat, a volt elnöknek azt sem engedélyezték, hogy részt vegyen az Ukrajna-NATO parlamenti közgyűlésén.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Beata Zawrzel / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
templar62
2024. február 15. 18:38
Orwell : Animal farm ( Állatfarm )
snfbvksan
2024. február 15. 04:45
Bűnözők egymás közt.
Lisa
2024. február 15. 04:35
Így járt! Kellett neki az oroszokat provokálni! Most élvezheti az életét slave kokainiben!
Kanmacska
2024. február 14. 21:56
Porosenkot legalább úgy utálták az ukránok, ahogy most Zselét!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!