Keményen kiosztotta Robert C. Castel a Tucker Carlson-interjú kapcsán fanyalgókat

2024. február 10. 10:47

Ugyanezek az emberek szerint Obama és Biden alatt lakájsajtót csináltak a médiából.

2024. február 10. 10:47
null

Mint ismert, Tucker Carlson interjút készített Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, ami óriási elérést és interakciót generált. Mondani sem kell, hogy egyeseknél óriási felháborodást keltett a beszélgetés, Guy Verhofstadt és Daniel Freund is elítélte, de még az Európai Unió is kitiltotta volna Carlsont.

Megszólalt az eset kapcsán Robert C. Castel is, aki rövidebb, de annál velősebb kritikával illette a fanyalgókat. Azt írta közösségi oldalán:

Furamód éppen azok kritizálják Tuckert a szervilis Putyin interjúért, akik Obama és Biden alatt lakájsajtót csináltak a médiából”.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. február 12. 08:38 Szerkesztve
Senki ne tévedjen, ez a rövid kis egymondatos Castel-megjegyzés nem Tucker Carlsonról, vagy Putyinról szól, sőt még az interjúról sem. Ez kizárólag a "fanyalgókról", azaz a Putyin megszólaltatását-népszerűsítését helytelenítőkről szól. Ez a "fanyalgás" viszont háborús állapotok között, ami az ellenfél/ellenség álláspontjának népszerűsítése ellen alakult ki, nem indokolatlan. Békeidőben az lehetne, de ezt már az idő és az események túllépték. Háborúban semmit sem teszünk tudatosan az ellenség javára - ez evidencia (kellene, hogy legyen)! Itt és most pedig háború folyik! Ezzel feltehető kérdéssé vált: Carson (és akiket képvisel), melyik oldalon is állnak? Ez lenne a "fanyalgás" megítélésének a lényege.
ptrfarkas43
2024. február 11. 13:14
A ballib demokrácia a bólogatásról szól, aki nem bólogat egyszerre, az náci.
lauderstenonis-2
2024. február 10. 15:40
Teljesen értelmetlen az egész interjúval foglalkozni. Kb. annyi értelme van, mint Ilja Grigorjevics Ehrenburg elvtárs "interjújának" Sztálin elvtárssal.
Akitlosz
2024. február 10. 15:23
"Putyin kimondta: a kárpátaljai magyarok örülnének, ha szülőföldjük ismét Magyarország része lenne – ha csak ennyi haszna volt Tucker Carlson interjújának, már megérte " Ő kimondta. Na és magyar politikus? Leszólják az internacionalisták, ha egy magyar ilyent mond, hogy "felelőtlen".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!