Egészen döbbenetes fenyegetés érkezett Moszkvából

2024. február 18. 20:28

Dmitrij Medvegyev szerint Oroszország végleges eltűnése a tét.

2024. február 18. 20:28

A volt orosz miniszterelnök, Dmitrij Medvegyev egészen megdöbbentő módon fogalmazott Telegram-oldalán, mint mondja: „egy esetleges ukrán győzelem esetén Oroszország összeomlásának sokkal szörnyűbb következményei lennének, mint amit egy közönséges hosszú háború okozhat”

A politikus feltette a kérdést: „Ezek az idióták tényleg azt hiszik, hogy az orosz nép lenyeli az ország ilyen megosztását?”

„Képzeljük el egy pillanatra, hogy Oroszország veszített, és »Ukrajna és szövetségesei« nyertek. Mi lenne ellenségeink – a neonácik nyugati támogatóikkal – számára egy ilyen győzelem?

Nos, ahogy már sokszor elhangzott, visszatérés az 1991-es határokhoz. Vagyis a jelenlegi Oroszország közvetlen és visszafordíthatatlan összeomlása, amely alkotmányosan magában foglalja az új területeket. Majd egy dühödt polgárháború, hazánk végleges eltűnésével a világtérképről. Több tíz millió áldozat. A jövőnk halála. Mindennek az összeomlása a világon.

Ezek az idióták tényleg azt hiszik, hogy az orosz nép lenyeli az ország ilyen megosztását? Hogy mindannyian úgy fogunk gondolkodni, hogy hát, sajnos, megtörtént. Győztek. A jelenlegi Oroszország eltűnt.

Kár, persze, de tovább kell élnünk egy összeomló, haldokló országban, mert egy atomháború sokkal szörnyűbb számunkra, mint szeretteink, gyermekeink, Oroszországunk halála…”

– írta Medvegyev.

Fotó: Ekaterina Shtukina/Sputnik via AFP

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyzoltan-2
2024. február 19. 10:16
Ez a Medvegyev a leírt gondolataimban olvas, ráadásul, úgy tűnik. fel is fogja! -csak azt nem értem, hogy oly világos a képlet, mégis sokan sajnálatosan nem értik..!
B_kanya
2024. február 19. 00:12
kunfia1 2024. február 18. 22:55 "Szerintem, ha kecskeszexet kínálnál, vagy gyerekeket," Mindenki magából indul ki kanfiú.
2024. február 18. 23:03 Szerkesztve
„egy esetleges ukrán győzelem esetén Oroszország összeomlásának sokkal szörnyűbb következményei lennének, mint amit egy közönséges hosszú háború okozhat” Szarban lehetnek, ha ilyeneket üzen, bár tény, a sarokba szorított patkány vadul harap.
kunfia1
2024. február 18. 22:55
sexykitty-41 2024. február 18. 22:53 🍓 ️ F­­o­­­r­r­ó­­ l­á­­n­yok sz­­ex­et ak­­­ar­­n­­ak, ba­­sz­d m­­eg ők­et itt" Szerintem, ha kecskeszexet kínálnál, vagy gyerekeket, ezek a fideszesek mind imádnának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!