Amerikából érkezett: Orbán Viktor az egyetlen józan gondolkodású politikus a NATO-ban

2024. február 22. 08:44

Jim Hoft szerint a NATO-tagok többsége csupán a CIA lábtörlőjeként viselkedik, míg Orbán Viktor a washingtoni háborús érdekek helyett a magyar nép akaratát képviseli.

2024. február 22. 08:44

Orbán Viktor az egyetlen józan gondolkodású politikus a teremben a NATO ülésein. A többiek csak lábtörlők a CIA által irányított washingtoni katonai-ipari komplexum számára – jelentette ki a The Gateway Pundit alapítója és főszerkesztője.

Jim Hoft szerint a magyar miniszterelnök felelős vezetőként nem akarja, hogy atomháború törjön ki Oroszországgal az európai kontinensen. Hozzátette: Orbán Viktor a magyar nép akaratát képviseli a világban, nem pedig Washington háborús érdekeit.

A publicista annak kapcsán írt, hogy a napokban amerikai szenátorok jártak Magyarországon, hogy nyomást gyakoroljanak a kormányra, és dühösen vették tudomásul, hogy egyetlen miniszter sem találkozott velük.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: AFP/Miguel Medina

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. február 22. 18:21
😂🤣😂🤣😂🤣
szarvas-2
2024. február 22. 11:59
Ilyen is van.
google-2
2024. február 22. 10:56
Örvendjenek az amerikai szenátorok, hogy nem kellett nekik a hírhedt Orbánnal találkozniuk! Arra ott van a nagykövetasszony, Cseh és a többiek. Egy megtiszteltetés.
MaBaker
2024. február 22. 10:51
Jim Hoft kb az amerikai Vadhajtások (thegatewaypundit) alapítója és igazgatója. Nagy riszpekt neki, hogy működteti azt az oldalt szinte kompromisszumok nélkül kiállva a konzervatív oldal mellett. Meg is kapja a magáét miatta pl a wikipédia oldalán. De azért szerencse, hogy nem a testvére James Hoft küldte ezt a dícséretet, aki elvett egy filippínó férfiprostit...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!