Nyugati agytröszt ijesztget: Putyin már nem hisz a hagyományos háborúban, jöhet az atom

2024. január 23. 06:55

Kissé konteósra sikerült az IISS új világmegfejtése.

2024. január 23. 06:55

Az egyik vezető nyugati agytröszt, az International Institute for Strategic Studies (IISS) arról közölt tanulmányt, hogy a háború Ukrajnában elgondolkodtatta és megingatta Oroszország bizalmát a háborúk hagyományos erőforrásaiban, valamint növelte a nukleáris fegyverek jelentőségét – ezt az Independent szemlézte.

Az elemzők azt a kérdést boncolgatták, hogy Oroszország „felbátorodik-e egy nem stratégiai nukleáris fegyver kilövésére bízva abban, hogy a Nyugat nem elég elszánt egy nukleáris válaszlépéshez.” Szerintük persze igen: 

„Az oroszok úgy vélik, hiányzik a valódi nyugati akarat a nukleáris fegyverek használatára vagy a konfliktusban való áldozatok vállalására,

 ami tovább erősíti Oroszországot a nukleáris fegyverek bevetésében” – írják.

Nyitókép: MTI/Pool AP/Thibault Camus
 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. március 13. 09:31
Azt éri el a média a folyamatos atomháborúzással, hogy ha tényleg atomháború lesz, akkor sem fog hinni a médiának a nép és még több lesz a halott. Olyan a média mint a horrorfilmekben a hülye gyerek, aki a film elején átveri a többieket poénból, aztán amikor tényleg bajba kerül, akkor már senki sem hisz és nem segít neki. Ha megírná az origó meg a Mandiner, hogy elindultak az atomrakéták, menjen gyorsan mindenki óvóhelyre, kb. senki sem mozdulna. https://www.youtube.com/watch?v=mlOhHPotpO4 A Mandiner még atomtámadás idején is a kattintásokat számolná.
Akitlosz
2024. március 13. 09:22
A Mandiner meg az origo ijesztget. Kb. senki sem szopja be az atomháborúikat.
lajajakab11
2024. január 23. 18:18
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA golyóval! Körönként metiles VODKA " KREMLIN Special Stalinskaya" grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
vandor-58
2024. január 23. 17:58
Minden erre van kihegyezve sajnos, mi legfeljebb csak egyet tehetünk jól megnézzűk mert többet ilyet úgy sem látunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!