Nagy a baj: Ukrajna mozgósítja a tisztviselőket és a rendfenntartókat is

2024. január 31. 08:53

A vég kezdete?

2024. január 31. 08:53

Az Unian ukrán hírügynökség arról ír, hogy a mozgósításról szóló új törvénytervezetet terjesztettek a törvényhozás elé. Hozzáteszik: a dokumentum szerint a tisztviselőket és a rendfenntartókat is behívnák katonának, ami jelzi, hogy nagy lehet a baj Ukrajnában.

Hangsúlyozzák, hogy a törvénytervezetben foglaltak szerint a kabinet úgynevezett „elszámoltatás” bevezetését kéri mindenki számára, ami magyarul azt jelenti, hogy 

a köztisztviselőknek nem lesz joguk többé a halasztásra.

 (Hanem el kell menni a frontra.)

A Gazdasági Biztonsági Hivatal, az Állami Nyomozó Iroda, az Állami Végrehajtó Szolgálat, az Ügyészség, a NABU, az Igazságügyi Őrszolgálat és a Nemzeti Rendőrség alkalmazottai is a mozgósítás hatálya alá tartozhatnak – sorolják.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/AP/Jevhen Maloletka
 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. február 01. 07:59
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek válaszoljanak!!!
Csigorin
2024. január 31. 17:31
zelenszki verszivattyuja tovabbi hullahegyeket kovetel
herceg-3
2024. január 31. 16:28
"A vég kezdete?" Nem, ez már maga a vég, ami nem most kezdődött, hanem már lassan 2 éve!
lazio154-2
2024. január 31. 16:01
Zaluzsnyij nyert zselével szemben. Ezidáig ukrajnában a négy háborús megyében volt csak teljes mozgósítás. Mit akar a tábornok? Balassyval szólva: fegyvert, s vitézt...... .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!