Megüzente Medvegyev, hogy háborúzni fognak Amerikával, de tett mellé egy nevetős fejet is

2024. január 23. 22:42

Aligha találta mindenki humorosnak a bejegyzést.

2024. január 23. 22:42

Mint a Portfolio rámutat: hétfőn az amerikai külügyminiszter sajtókérdésre válaszolva röviden közölte, „teljesen kizárt, hogy visszaadják az oroszoknak Alaszkát.”

Medvegyev a hír kapcsán az alábbiakat írta meg „vicceskedve” az X-oldalán:

A[z amerikai] külügyminisztérium képviselője szerint Oroszország nem kapja vissza Alaszkát, melyet a 19. században adtunk el Amerikának. Ennyi volt. Pedig arra vártunk, hogy bármelyik pillanatban visszaadhatják nekünk. Most már elkerülhetetlen a háború.”

Az orosz politikus azonban bejegyzése végére odabiggyesztett egy sírva nevetős arcocskát (smiley-t) is.

Mutatjuk az említett bejegyzést:

Nyitókép: Yekaterina SHTUKINA / SPUTNIK / AFP

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. január 24. 18:19
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA golyóval! Körönként metiles VODKA " KREMLIN Special Stalinskaya" grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
kakambuki
2024. január 24. 10:48
Alaszkát visszavennék??? De hát azt még maga az Atyuska vagyis minden oroszok cárja adta el súlyos pénzekért a korabeli Jueszéj-nek annak idején. Törvényes üzlet volt ki merné azt megkérdőjelezni manapság??
lájkbajnok
2024. január 24. 09:47
Mínuszos hír már, hogy megint berúgva tweetelt ez a ruszki szeszkazán.
egonsamu
2024. január 24. 09:03
Teljesen kizárt, hogy Blinken valaha normális lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!