Lavrov elárulta, megtámadná-e Oroszország a NATO-t

2024. január 23. 20:53

Az orosz külügyminiszter szerint Oroszország célja a jelenlegi ukrán kormány hatalomból való eltávolítása, csakis erről van értelme tárgyalni.

2024. január 23. 20:53
null

Az Index a Háborús Tanulmányok Intézetének (ISW) jelentése alapján azt írta, Szergej Lavrov az ENSZ Biztonsági Tanácsának hétfői ülésén azzal vádolta a nyugati országokat, hogy nem hajlandóak a tárgyalásokra, miközben Moszkva mindig is kész volt a párbeszédre. Az orosz külügyminiszter szerint 

Oroszország célja a jelenlegi ukrán kormány hatalomból való eltávolítása, csakis erről van értelme tárgyalásnak.

Lavrov azt tanácsolta a Nyugatnak, hogy vegye észre: Volodimir Zelenszkij elnök elképzelése a békéről sehova sem vezet. Ha Ukrajna leállítaná a harcokat, több százezer ukrán életét mentené meg, s tagadta, hogy Oroszország meg akarná a jövőben támadni a NATO-t.

Nyitókép: Sergei KARPUKHIN / POOL / AFP

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. január 24. 18:21
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA golyóval! Körönként metiles VODKA " KREMLIN Special Stalinskaya" grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
Lajoss
2024. január 24. 07:09
Gávárít Mászkvá…by index.ru , by mandiner.ru
ertönszena
2024. január 24. 05:57 Szerkesztve
"tagadta, hogy Oroszország meg akarná a jövőben támadni a NATO-t." A nyugati idióták riogatnak egy ideje ezzel a képtelenséggel, ami egyszerűbben azt jelenti, hogy előre megfontolt szándékkal kirobbantani egy globális nukleáris háborút. Ezt aztán az idióták mint valami reális forgatókönyvet tárják a nép elé az idióta újságírókon keresztül, és a populáció tagjai között jelen lévő, további több százezer idióta ezt elhiszi. Ezután az idióták ezt felteszik kérdésként például Lavrovnak, aztán leírják, hogy tagad. Elmegyógyintézet.
lájkbajnok
2024. január 23. 22:02
A ruszkik annyira elpofátlanodtak, hogy ez már Erdogannak is sok volt. Megszavazta a svéd NATO-csatlakozást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!