Íme a lista: ezekre az orosz hadihajókra sújtottak le eddig az ukránok

2024. január 03. 11:47

Egy elemző összegyűjtötte az orosz haditengerészet eddigi veszteségeit.

2024. január 03. 11:47

Frederik Van Lokeren belga haditengerészeti elemző összegyűjtötte az orosz haditengerészet eddigi veszteségeit az X-oldalán.

Ukrajna 10 orosz hadihajónak okozott érdemi kárt az orosz-ukrán háború során,

az elemző szerint ezek közül hat vált biztosan harcképtelenné.

A listán 11 bejegyzés látható, de kétszer szerepel a Novocserkasszk, egyszer úgy, hogy találat érte, és másodszor, mint megsemmisült hajó.

A listát itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: X

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. január 03. 19:35
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA golyóval! Körönként metiles VODKA " KREMLIN Special Stalinskaya" grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
KBA98
2024. január 03. 16:34
Egy vicc lenne az egész, ha nem lenne az a sok halott! A faszkalap zongorista már kivégezte az ország lakósságát és még él!
august
2024. január 03. 16:03
Új csodafegyvert is fejlesztettek az ukránok, a korábban már látott távirányítású vizi drónokra, a "cápákra" rakétavetőket szereltek, már azzal lövöldöznek a hajókra. Vagy ők, vagy a brittek. Érdekesek lehetnek ezek a szerkezetek, amelyek a nemzetközi vizeken át kóvályognak oda-vissza.
szintetikus
2024. január 03. 15:27
nem bír a ruszki hadsereg egy rozsdás ukrajnával? XDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!