Francia politikus: Ki kell lépni NATO-ból és le kell rombolni a katonai szövetséget

2024. január 15. 16:20

Florian Philippot őrültnek nevezte a katonai szövetség vezetőit.

2024. január 15. 16:20

A Mandiner beszámolt róla, hogy a német fegyveres erők fegyveres konfliktusra készülnek Oroszországgal szemben. Ez derül ki egy gyakorlatozási, hadgyakorlati forgatókönyvből, ami szerint már idén februárban sor kerülhet a NATO és Oroszország közötti eszkalációra – írja Bild.

Ezt is ajánljuk a témában

Florian Philippot korábbi francia EP-képviselő szerint a NATO őrült vezetői nem mondtak le a harmadik világháborúról, amelyben Oroszországot tekintik ellenfelüknek. A Bild forgatókönyvét így kommentálta az X-en:

Hagyjuk el a NATO-t, romboljuk le a NATO-t, és érjük el a békét!”

A francia politikus bejegyzése itt látható:

Nyitókép: Beata Zawrzel/NurPhoto via Getty Images

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolt196969
2024. január 15. 20:41
És az nem igaz hogy tommaso meg a recipkoki buzik Csak a húgyos Fleto faszat szopogatni szeretik. Ennyi
zsolt196969
2024. január 15. 20:40
A Havas Henrik tommaso néven írogat. Mindenhez ért Minden volt már. Mindenkinél okosabb. Ez a Havas!!!!?!!
Janika50
2024. január 15. 19:39
Ezekszerint a forgatókönyv megvan. A szokásos. Mindig a másik kezdte csak vissza lőtünk. Valószinű nyüjorkszidiiiben még úgy látják, Németország még nincs teljessen kifektetve, esetleg felállhat, ezért neki kell ugrasztani Oroszországnak. A nemlétező háttérhatalom esetleg azt gondolja, most még elbir Kinával, 10 év mulva már biztos nem?
palika-2020
2024. január 15. 19:25
Aki haborut provokal, indit, fenntart, tamogat, es nem a bekere torekszik, mind gyilkos, egytol egyig. A pofaja csak azoknak nagy, akik a melegben, jollakottan, biztonsagban, ulnek a szamitogep elott a csaladjukkal. Akiket besoroztak ebbe a haboruba, meghaltak vagy meg fognak halni, a gyerekeik arvan, a felesegeik ozvegyen, szegenyen, remenytelenul maradtak. Jelen pillanatban az orszagok vezetoinek nagy resze gyilkos, ugyanolyanok mint akiket vadolnak, mocskos rohadt gazemberek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!