Német sajtóértesülés: A Bundeswehr Putyin támadására készül, az eszkaláció pedig heteken belül elkezdődhet

2024. január 14. 21:37

A Bild által megszerzett titkos dokumentum szerint több tízezer német katonát vetnének be.

2024. január 14. 21:37

A német fegyveres erők fegyveres konfliktusra készülnek Oroszországgal szemben. Ez derül ki egy gyakorlatozási, hadgyakorlati forgatókönyvből, ami szerint már idén februárban sor kerülhet a NATO és Oroszország közötti eszkalációra – számolt be a Bild. A portál szerint létezik egy forgatókönyv, 

amely lépésről lépésre, hónapról hónapra felvázolja, hogyan támadna Putyin, és hogyan kellene a NATO-nak védekeznie. 

Ebben a Bundeswehr-forgatókönyvben az eszkaláció már néhány héten belül megkezdődik. A Bild által megszerzett titkos „forgatókönyv” 2024 februárjában kezdődne több százezer NATO-katona bevetésével, ami egy 2025 nyarán kitörő háborúban csúcsosodna ki.

Fotó: MTI/EPA/Friedemann Vogel

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 191 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
airwolf
2024. január 23. 16:08
Hát nagy bajban van Németország. sok évet éltem Bajorországban, de akkoriban ennyi idióta nem volt.
ottoka-0
2024. január 16. 16:29 Szerkesztve
Az ukrán háború is ezzel a szöveggel indított, klassz hergelős duma..., ma már nem jön be senkinek szerintem...
kiss.istvan770
2024. január 16. 13:29 Szerkesztve
Az Open Society álcivil leányvállalatai által terjesztett fertőző elmebaj nem csak az EU vezetőin, hanem a németekén is eluralkodott. Schocz pedig született paranoiaás elmebeteg. Oroszországnak esze ágában sincs nyugati országra támadni. A nyugati, folyamatos provokáció, NATO tagállamok terjeszkedése: Finnország beléptetése a NATO-ba, fegyverszállítás és a háború finanszírozása Ukrajnában, kiválthat válaszlépést. De az biztos, hogy Oroszország nem lesz kezdeményező fél, nem áll érdekében, mert van hová eladni az energiahordozókat, nyersanyagokat, pozitív a GDP, lassan de nő az életszínvonal. Az oroszok köszönik szépen jól vannak. Ukrajnára hivatkozni hülyeség, mert az ukrán neonácik kezdték gyilkolni a 8 milliós orosz nemzetiséget, Oroszország pedig megvédi őket. Eddig is csak oroszok lakta területeket foglalt el.
Thanos
2024. január 16. 08:00
Valamivel mindenképpen el kell terelni a figyelmet a német belső problémákról!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!