Döbbenet: több száz rakétát és drónt küldtek Ukrajnára az oroszok öt nap alatt

2024. január 03. 08:48

Mutatjuk a szörnyű erőt mutató mennyiséget.

2024. január 03. 08:48

Az Unian ukrán hírügynökség arról közölt hírt, hogy az elmúlt öt napban az oroszok legalább 500 rakétát és drónt lőttek ki Ukrajnára. Mint kiderült, erről maga Volodimir Zelenszkij ukrán elnök beszélt a Rishi Sunak brit miniszterelnökkel zajló telefonbeszélgetésük közben.

Zelenszkij úgy fogalmazott: 

Az elmúlt öt nap során az ellenség minimum 500 rakétát és drónt lőtt ki Ukrajnára.

Szeretném megköszönni az Egyesült Királyság hozzájárulását az ukrán légvédelem erősítéséhez, különös tekintettel a radarokra, fejlett drónelhárító rendszerekre és rakétákra.”

Hozzátette: tárgyaltak Sunakkal a védelmi együttműködés folytatásáról is.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Twitter-képernyőfotó
 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dixtroy
2024. január 12. 08:32
Na, akkor mindjárt itt lesz a hír, hogy az ukránok megsemmisítettek valami orosz hipercsodát, videón meg megszemlélhetünk egy kigyulladó trabantszerű kályhacsőszállítót. A nagy szopások után mindig nagyon dübörög az uki sereg.. videókon.
Krupp Skya
2024. január 04. 08:29
"Zjzj 2024. január 03. 09:35 Ahhoz kepest nincs tul nagy kar; vagy nagyon melle lonek vagy az ukik kilovik oket…tyehnyika nem balsaja…" Szerintem is kevés és lassú. Több kellene! Már az izraeli sólepárlóknak Moszkvának kellene dolgoznia, hogy be tudják hinteni Kijev helyét sóval.
Krupp Skya
2024. január 04. 08:15
Mindenkinek érdeme szerint! Az ukránok megérdemlik azért amit a II. Ukrán front tett Magyarországon persze ez az ukrán front csak a fedőneve volt az eredeti neve az UKRÁN HORDA volt.
backsplash
2024. január 04. 03:07
Mutatjuk, bazmeg. Sittújságírás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!