Áttörték az oroszok a frontvonalat: térképen mutatjuk, hol!

2024. január 22. 12:15

Az orosz csapatok sikeresen előrenyomultak Avgyijivka délkeleti részén.

2024. január 22. 12:15

A legújabb eseményeket bemutató térképet tett közzé a Rybar elemzőház az X-en. A térképen az Avgyijivka körüli harcok láthatók.

A mellékelt kép alapján kiderült, hogy az orosz csapatok sikeresen előrenyomultak Avgyijivka délkeleti részén. A térkép egyébként arra is rávilágít, hogy az ukrán erők nyugati, északnyugati irányból indítottak ellentámadást.

A Portfolio azonban kiemelte, hogy a Rybar jó kapcsolatot ápol az orosz védelmi minisztériummal, ezért a kommentárjuk nyilvánvalóan elfogult, de a háborús térképeik általában pontosak.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

***

A nyitókép illusztráció. Fotó: ROMAN PILIPEY / AFP

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 211 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. január 29. 17:12
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
remi
2024. január 23. 13:23
"esnek ki a szegecsek az ukrán védelmi rendszerből.." Ahogy nézem a kiijyyvből jövő videókat a nátó lérak is kezd kimerülni, szépen sorban csapódnak a lelőtt rakéták ugyanarra a helyre, ergo a célpontba. (Az X101-ek még az utolsó párszáz méteren is dobálják a hőcsapdát is, meg lehet radarcsapdákat is.) De már előfordul, hogy geran is átjut.
Zolotarjov
2024. január 23. 12:40
Szépen egymásután esnek ki a szegecsek az ukrán védelmi rendszerből..
Zolotarjov
2024. január 23. 12:39
Na ugye.,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!