Fico: Ukrajnának fel kell adnia területeket, hogy véget érjen az orosz invázió

2024. január 21. 19:39

„Mit várnak, hogy az oroszok elhagyják a Krímet, Donbászt és Luhanszkot?” – tette fel a kérdést a szlovák miniszterelnök.

2024. január 21. 19:39

Robert Fico szlovák miniszterelnök szombaton arról beszélt, hogy az Ukrajna elleni orosz háború befejezésének egyetlen módja az, ha Kijev átadja területének egy részét a megszállóknak, és kijelenti, hogy nem kíván NATO-tag lenni – írja a Politico.

„Valamiféle kompromisszumnak kell születnie” – fogalmazott Fico szombaton. „Mit várnak, hogy az oroszok elhagyják a Krímet, Donbászt és Luhanszkot? Ez irreális” – mutatott rá a szlovák miniszterelnök.

Ukrajna nem független és szuverén ország, hanem az Egyesült Államok teljes befolyása és ellenőrzése alatt áll”

– foglalta össze a véleményét Robert Fico.

A Mandiner korábban már arról is beszámolt, hogy Szászország miniszterelnöke is hasonló gondolatot fogalmazott meg, mint most a szlovák miniszterelnök.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 275 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2024. január 24. 15:43
Parazsat gyűjt a fejére, de igaza van. (Ettől fog kettéállni az européerek füle!)
Teréz Pitykéz
2024. január 23. 18:43
Oh… , mindjárt indítják a kötelezettségszegési eljárást … ilyet nem lehet mondani az zunijóban … minden pénzt amit a zunijó ad, amerikai fegyverekre kell költenie a ukránoknak…. valahogy vissza kell kapni azt a pénzt amit a blackrock befektetett ott és most az Oroszok kezén van …
lajajakab11
2024. január 23. 18:16
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA golyóval! Körönként metiles VODKA " KREMLIN Special Stalinskaya" grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
lefty67
2024. január 22. 21:32
A német kancellártól, vagy az amerikai elnöktől szeretném ezt hallani!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!