EP-képviselő: Meg kell állítani a bevándorláspárti politikát Brüsszelben!

2023. december 20. 20:22

Brüsszelben változás kell: meg kell állítani a bevándorláspárti politikát – jelentette ki a Fidesz európai parlamenti képviselője.

2023. december 20. 20:22

Deutsch Tamás felhívta a figyelmet arra, hogy „Brüsszel a legújabb döntésével egy újabb durva lépést tett” az új migrációs paktumának áterőltetése érdekében, és hogy „a brüsszeli bürokrácia hosszú évek óta egyre radikálisabb migránssimogató politikát akar erőszakkal rákényszeríteni” az Európai Unióra.

Hozzáfűzte, hogy az utóbbi időszakban pedig már egyre vadabb migránsbetelepítési tervekről, migránsgettók kötelező létesítéséről beszélnek Brüsszelben. Deutsch Tamás kijelentette: a

 magyar dollárbaloldal és Brüsszel 2015 óta egy követ fújnak, hiszen »Gyurcsányék minden bevándorláspárti döntést szavazatukkal támogatnak«

 – mondta, hozzáfűzve: az új migrációs paktumra is igent mondtak „Dobrev Klárától Gyöngyösi Mártonig”

A politikus szerint bizonyos, hogy „ha Gyurcsányékon múlna, a határkerítést már rég lebontották volna, az illegális migránsokat pedig betelepítették volna, és – a nyugat-európai nagyvárosokhoz hasonlóan – Budapestet is ellepték volna a migránsbandák” – hívta fel a figyelmet.

Deutsch Tamás szerint „az európai és a magyar emberek is világosan látják, hogy Brüsszel bevándorláspolitikája megbukott”, ennek tragikus következményeivel pedig európaiak millióinak kell napról napra szembesülniük. 

Mára Nyugat-Európa szerte hatalmasra növekedett a biztonsági kockázat, állandóvá vált a terrorveszély, ijesztően megemelkedett az antiszemita atrocitások száma, nőtt a bűnözés, az erőszak és a nőket ért támadások száma is

– mutatott rá. A brüsszeli bürokraták mindezek ellenére „le akarják nyomni Európa torkán a migrációs paktumot” – hívta fel a figyelmet. 

Mi, magyarok azonban elutasítjuk az újabb brüsszeli diktátumot, és nem fogjuk hagyni, hogy illegális migránsokat Brüsszel erőszakkal Magyarországra betelepítsen és migránsgettókat erőltessen ránk. Magyarország a magyaroké, ezért továbbra sem kérünk az illegális migrációból 

– szögezte le Deutsch Tamás.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hangillat
2023. december 21. 00:56
Illegális liberal imperializmus. Fényünnepi csődör sántatej-előpia a falóbaszó utópia brüsszelitáitól.
robertdenyiro
2023. december 20. 21:12
Az alapproblémát kéne kiiktatni, ti. hogy brüxel egyáltalán bármiféle bevándorlási politikát folytat az eu tagországokba kívülről érkező bevándorlással kapcsolatban. Erre ugyanis semmiféle felhatalmazása és jogalapja nincs. Amivel azonban volna dolga: hogy a tagállamokat ösztönözze és segítse a külső határaik védelmében és az illegális határátlépések megakadályozásában, azzal érdemben nem foglalkozik. Ezzel pedig megszegi a tagállamok irányában meglévő kötelezettségét.
Genusnextgen
2023. december 20. 20:55
Porosorrú Tompika megint későn ébredt fel. Épp most fogadta el a gazdid az új paktumot te szerencsétlen fasz:)
southwind-2
2023. december 20. 20:37
van erre megoldás: befogadjuk. Így nem kell fizetni. Rá egy hónapra kvízjátékra hívják be,"hogy hívják a muszlim prófétát?" "Mohamed" Ön nyert egy ingyen jegyet a kanári szigetekre, vagy Párizsba, netán Berlinbe vagy Máltára....jó mulatást
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!