Danyilov szerint azért nem veszíthetnek, mert náluk az igazság

2023. december 14. 08:03

Nem cifrázta a vezető ukrán politikus.

2023. december 14. 08:03

Az Unian arról ír, hogy Olekszij Danyilov, az Ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács titkára leszögezte: Ukrajna nem fogja elveszíteni a háborút Oroszország ellen. 

Erre lényegében egyetlen érvet hozott: „Mi ezt a háborút biztosan nem veszítjük el, mert a mi oldalunkon áll az igazság, és 

emiatt minket rengeteg ország támogat, akik velünk együtt segítenek leküzdeni ezt az Orosz Föderációnak nevezett undormányt.”

A magabiztos Danyilov hangsúlyozta: a fronton nehéz helyzetek adódhatnak, de a háború egy összetett dolog és a végeredmény sok mindentől függhet.

(Például a tankok számától, tesszük hozzá halkan...)

Nyitókép: RUSLAN KANIUKA / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bornemissza-3
2023. december 14. 18:07
Ezért veszítenek garantáltan. Mert nincs. Akinek az igazság a pajzsa, az nem hazudik. Nekik pedig még azt sem lehet elhinni, amit kérdeznek. Amit ez alatt a háború alatt is levágtak, az mindent elmondott róluk. Még az igazságot is hazudják.
KötőDániell
2023. december 14. 15:48
Ez a faszi a kilencvenes években azzal keresett pénzt, hogy kutyakölyköket festett át és farkasként árulta őket. És ez nagyon jól mutatja annak a szarkupacnak a minőségét.
2023. december 14. 15:23 Szerkesztve
Ha létezik egyáltalán az igazság, akkor az inkábbb az oroszok oldalán van. Ez a háború ugyanis akkor kezdödött, amikor Clinton, - Gorbatcsovnak tett "isten bizony"-igérete ellenére elkezdte rohamtempoban bövíteni a NATO-t kelet felé. Ez a háború amerikai célokat szolgál, ukrán és orosz vérrel. Az oroszok, - teljesen érthetöen -, egyszerüen nem türhették, azt az a tervet, hogy az amerikaiak Ukrajnába, Moszkvától pár száz km-re atomfegyvereket telepítsenek. Mert ukrajna NATO-ba való felvételével pontosan ez volt az USA célja. Ez ennek a háborunak a legföbb oka.
kukasmacska
2023. december 14. 10:07
Ha mindig az úgynevezett igazság győzne, a világ teljesen másképp nézne ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!