Az USA geostratégiai vaksága

2023. december 12. 06:28

Egy vesztes háborút korlátlan ideig támogat, egy nyerteshez viszont stoppert tart.

2023. december 12. 06:28
BIDEN, Joe; ZELENSZKIJ, Volodimir
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

„Az USA geostratégiai vakságának a jele, hogy egy vesztes háborút korlátlan ideig támogat, egy nyerteshez viszont stoppert tart.”

Nyitókép: MTI/EPA/Ukrán elnöki sajtószolgálat

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. december 13. 07:51
Párezer éve már rájöhettetek volna zsidó, hogy sosem nyerhettek. Soha. Sehol. Amit ma magatokénak hisztek, legyen az hatalom, pénz, vagyon, atom, csak a sátán káprázata, amivel benneteket, kedvenc népét eteti. A legnagyobb gazdatestetek se különb, de nekik mára végük van, belülről rohadnak szét. Ez vár rátok is zsidó.
Élő Éva
2023. december 12. 13:25
Nem vagyok szagértő, csak egy kulturális csikkszedő. Meddig is fizette Oroszország a II. világháborús kölcsönt? 2020-ig? Utána Ukrajna következik? Bármilyen béke lesz, a bankárok ezúttal is ott állnak a politikusok háta mögött,
Pernahajder
2023. december 12. 13:23
"Hey, Kohn! Kezedben a fegyverrel, mondd hova mész? Lelövöm az Abdult, megyek, lelövöm őt, Rajtakaptam, anyámban találtam és nem volt egyedűűűl!"
Namond
2023. december 12. 10:44
Robert, A dollárnak esze nincs, csak szaga és oda megy ahol megkívánják, nem oda ahova kellene.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!