Az oroszok kamikaze drónokkal árasztották el az éj leple alatt Ukrajnát

2023. december 20. 06:55

Harkivtól Kijevig támadtak az oroszok, zengett a légiriadó az egész országban.

2023. december 20. 06:55

Az Unian arról ír, hogy kedd éjjel az oroszok úgynevezett Shahed kamikaze drónokat indítottak Ukrajnába tömegesen.

 A dróninvázió miatt számos régióban légiriadót rendeltek el,

 írják.

Hozzáteszik: Kijev légterében később észlelték a drónokat, de a kamikazék Herszonban és Harkivban is lövéseket adtak le, utóbbiban robbanások is történtek. A légiriadót szerda hajnalban szüntették meg.

Nyitókép: Képernyőmentés

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
remi
2023. december 21. 09:42
"Tehát a 40 éve szankcionált Irán szopatja taknyosra a NATO-t." Ezeknek a fekete geranoknak már nem sok köze lehet a perzsákhoz..... Több hónapja fotóztak már olyan sorozatszámokat a hoholok az eltalált épületek romjai közt amik a perzsától eltérő logikával és cirill betűvel lettek beszámozva, azóta meg már fekete és valami csökkentett radarkeresztmetszetű lett az amúgyis már áttervezett sárkány, illetve ruszki milbloggerek szerint az alfa teszt vége felé jár a turbinás geran, a béta tesztek már élesben lesznek. A paraméterek nem ismertek, valószínűleg sokkal gyorsabb lesz, magasabbra tud emelkedni, csökken a hatótávja és radikálisan át kell tervezni a sárkányt, főleg a szárnyakat. Mondjuk az is megérne egy misét, hogy az évtizedek óta szanaszét szankciózott perzsák hogyan lettek mindeközben drón és ballisztikus rakéta gyártásban igencsak nagy játékosok.
alenka
2023. december 21. 01:21
Jupppiii, Putin, előre , pusztuljanak a hazug, parazita Europa- pusztító náci dögök...
B_kanya
2023. december 20. 23:01
Kovács UbulB_kanya 2023. december 20. 20:40 "Mese, agitprop Kanyov. Továbbra is a perzsa szállítmányoktól függ a retkes fajotok." Tehát a 40 éve szankcionált Irán szopatja taknyosra a NATO-t. Megnyugató lehet a bubukáknak a tudat, hogy a szankciók működnek :)
B_kanya
2023. december 20. 11:12
"Kovács Ubul 2023. december 20. 07:56 Megjött az újabb perzsa szállítmány." A Khomeini óta rommá szankcionált Irán drónjai taknyosra szopatják a Patriotot? Tényleg ezt akarod mondani bubuka? Kár, hogy a szakértők szerint a Geran széria nem Texas Instruments, hanem orosz 130 nm-es elektronikával repült már tavaly is, a motort legalább 4 különböző gyártótól lehet megrendelni, robbanófejet meg sárkányt pedig... Hát azt a ruszkik a bubukák szerint nem tudnak gyártani. Így a szétszankcionál Irán meg É-Korea gyárt annyi fegyvert, hogy demilitarizálják a NATO-t a világodban :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!