A „kis” közel-keleti háború destruktívabbnak bizonyulhat mint a nagy kelet-európai

2023. december 26. 06:53

Ez a háború a hajózási, kereskedelmi és energetikai útvonalak szűk keresztmetszetei körül zajlik.

2023. december 26. 06:53
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

„Paradox módon ez a kis közel-keleti háború sokkal nagyobb eséllyel válhat egy globális konfliktus gyújtópontjává, mint a nagy orosz- ukrán háború. Mivel ez a háború a hajózási, kereskedelmi és energetikai útvonalak szűk keresztmetszetei körül zajlik, a hatása a világgazdaságra nagyságrendekkel destruktívabbnak bizonyulhat mint a kelet-európai konfliktus.”

Nyitókép: Képernyőmentés

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona.2.0
2023. december 27. 14:56 Szerkesztve
Kit érdekel már Róbert "hírmagyarázatai". Bennünket, gójokat, biztos nem ! Minden szavatok hazugság és hamiszászlós ravaszkodás ! Izraelnek VÉGE ! Meg nektek is a világ minden táján.
tizennyolcfok
2023. december 26. 19:35
senkit nem érdekel az ügyetek az abroszfejűekkel. ha te aggódsz, mehetsz haza, kohn.
Akitlosz
2023. december 26. 18:42
"A „kis” közel-keleti háború destruktívabbnak bizonyulhat mint a nagy kelet-európai" Kinek? Az európaiaknak az európai, az ázsiaiaknak az ázsiai háború a fontos.
karakter-2
2023. december 26. 12:58
A zsidók háborúi mindig is destruktívak voltak. Akkor is amikor csak finanszírozták a háborúkat, akkor is amikor ők vívták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!