Zelenszkijék újból meghosszabbítanák a hadiállapotot Ukrajnában

2023. november 02. 17:25

A mostani lesz a kilencedik alkalom az orosz-ukrán háború kitörése óta.

2023. november 02. 17:25
Zelenszkij

A kijevi parlament hamarosan újra meghosszabbítja a hadiállapotot és az általános mozgósítást – olvasható a Kárpáti Igaz Szó hasábjain.

A hírt Jaroszlav Zseleznyak parlamenti képviselő Telegram-csatornáján jelentette be, ahol azt írta, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök napokon belül a parlament elé terjeszti az erről szóló rendeletét. A mostani lesz a kilencedik alkalom az orosz-ukrán háború kitörése óta. Ezzel egyidejűleg 90 nappal hosszabbítanának az általános mozgósítás időtartamán.

Várhatóan a hadiállapotot és a mozgósítást további 90 nappal, azaz 2024. februárjáig hosszabbítják meg.

Nyitókép: DIRK WAEM / BELGA MAG / Belga via AFP

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Kiakadtak az oroszok Magyarországra

„Kimondhatjuk, hogy a NATO komolyan készül egy lehetséges konfliktusra velünk” – árulta el a véleményét Marija Zaharova a magyar vezetésű NATO-hadgyakorlatról.

3 órája

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2023. november 03. 08:49
Ukrajnában hadiállapot? Magyarországon igen...
connorj
2023. november 03. 05:05
MAGYARORSZÁG AZ ELSŐ! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 Trianon ellen nem szoktak tüntetni. Se Bécsben, se Brüsszelben sem Tel-Avivban
remi
2023. november 02. 21:16
Pár telegram videót elnézve akad még banderisztánban munimum 1-2 millió besorozható korú férfi, az összes kocsma dugig, billiárdszalonok dugig, hatalmas diszkók és révpartik szinte minden este, aztán ha az is elfogy akkor marad még pár millió nő. Bár azok közül sok lelépett. Az már egy másik kérdés, hogy ezt a milliós tömeget ki kellene képezni és megfelelő eszközöket tolni a segge alá, na az már picit nehezebb mint összefogdosni az embereket akár az utcáról.
Sztrovacsek
2023. november 02. 17:58
Hú' bakker, nálunk mióta is van háborús vészhelyzet???????????????????????????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!