Tombol a klánbűnözés egész Németországban, macheték és vasdorongok suhognak mindenütt – úgyhogy a rendőrség példás kíméletlenséggel le is foglalt 5000 műanyag szívószálat

2023. november 11. 11:10

Daniel Freund barátunk tartományában konkrétan rekordot döntött a klánbűnözéshez kötődő bűncselekmények száma. Bravó, tessék csak folytatni Magyarország kioktatását!

2023. november 11. 11:10
null
Francesca Rivafinoli
Francesca Rivafinoli

Annyiszor csak a rosszat vesszük észre, a nyugat-európai bűnüldöző szervek munkájával kapcsolatban is. Az anomáliákat, amikor tisztes állampolgárok hitetlenkedve nézik, ahogy sokszoros visszaesőket engednek vissza közéjük a bíróságok.

Amikor például Daniel Freund tartományában, Észak-Rajna–Vesztfáliában, ahol tavaly a klánbűnözéshez kötődő bűncselekmények száma újabb rekordot döntve elérte a 6573-at, és ahol

a klánbűnözésről tartott minapi konferencián felszólaló szakértő (bizonyos Mahmoud Jaraba) immár „nagyon magasnak” minősítette a halálos utcai háborúk veszélyét,

kiderül: az ügyészség megszüntette az eljárást a nyári brutális tömegverekedések ügyében, amelyek során két gyerek játszótéri nézeteltérése nyomán Essenben és környékbeli városokban százas nagyságrendben támadtak egymásnak a nagycsaládok tagjai machetével, vasdorongokkal és egyéb szúró-vágó eszközökkel, továbbá itt-ott készenlétbe helyezett fegyverekkel. Mivel a rendbontásról és a súlyos testi sértésekről készült felvételek minősége túl gyatra ahhoz, hogy minden kétséget kizáróan meg lehessen állapítani, ki mit követett el,

a rendőri testkamerák pedig „elsősorban az elrettentést szolgálják”, a távolabbi történések rögzítésére alkalmatlanok,

továbbá mivel a beidézett tanúk egy része nem jelent meg, a másik része pedig semmilyen információval nem szolgált, senkire nem bizonyítható rá konkrét bűncselekmény – mehet mindenki a dolgára Allah hírével, miközben maga a Spiegel idéz egy migrációkutatót: ha Németországnak nem sikerül integrálnia ezeket az embereket, „hamarosan Anglia, Franciaország és Svédország sorsára jut”, és az erőszak eszkalálódásával „Európában a negyedik ország lehet, amely elesik.

De ugyanezen Spiegelben felfigyelünk arra is, hogy (szintén Daniel Freund tartományában) Leverkusenben, ahol 2021 nyarán (éveken át folytatott lehallgatások után) rendőrök benyomultak egy luxusvillába, amelyet öt évvel korábban az Al-Zein család vásárolt magának hitelre – kisebbrészt bűncselekményekből, túlnyomórészt azonban a 12 családtagnak folyósított szociális segélyből törlesztve a vételárat –,

2023 őszén Al-Zeinék továbbra is benn élnek ugyanabban a villában, miután a rendőrök által betört bejárati ajtót szép újra cserélték.

Noha a klánvezért időközben hat év börtönre ítélték, a házuk lefoglalása még várat magára, mivel fiai fellebbeztek, így simán beletelhet további „egy-két évbe”, mire döntés születik.

Al-Zein papa mindenesetre olyan példás magatartást tanúsít a börtönben, hogy jelen állás szerint hamarosan már engedni fogják számára a napközbeni kijárást.

És ugyanígy felkapjuk a fejünket arra, hogy 15 éves migránscsempészt fogtak Szászországban:

a szír Kaled 2021-ben érkezett Németországba, de idén augusztusban megszökött a befogadóintézményből. Szeptemberben aztán egy svéd rendszámú furgont vezetve próbált 27 embert átvinni a határon Lengyelországból,

miután az őt korábban Németországba juttató férfi két nap alatt megtanította vezetni. Azóta hat hétig vizsgálati fogságban volt, így most, hogy (embercsempészet és jogosítvány nélküli vezetés miatt) négyhetes szabadságvesztésre ítélték, büntetése már letöltöttnek minősül; ellenben határozottan felszólították, hogy ne lógjon az iskolából.

Ha azonban az efféle anomáliákra felfigyelünk, akkor igenis legyen szemünk a gyors, hatékony és eredményes fellépés példáira is. És vegyük észre a hírt:

5000 tiltott műanyag szívószálat foglalt le kedden a vámhatóság Pforzheimben;

a csomagot egy étterem rendelte Nagy-Britanniából, miközben az efféle termékek forgalmazásáról szóló uniós irányelvet átültető német jogszabály (az úgynevezett Einwegkunststoffverbotsverordnung) értelmében műanyag szívószálnak Németország határain belül 2021 óta helye nincs.

A szívószálakat megrendelő bűnös vendéglőtulajdonos megvan, az eljárás megindult.

(Nyitókép: képernyőfotó)

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
voltospultos-2
2023. november 13. 13:12
Valamikor négy éve írta egy kommentelő: Nem rég beszéltem egy ismerősömmel, a nyáron járt Berlinben. Azt mesélte a metrón azzal szembesült egy alkalommal, hogy szinte minden metrokocsiban meleg fiatal német fiúk utaztak tömegesen, talán valamilyen rendezvényükről jövet-menet. Azt mondta így testközelből szívfacsaró látvány volt. Mindeközben Neukölnben, Kreutzbergben szinte minden arabnak, töröknek fehér, német csaja van, vagy már felesége. Teljesen nyilvánvaló, hogy ez egy rejtett eugenikai program. Kivonják a forgalomból a német örökítőanyagot tulajdonképpen, hogy meggyorsítsák a keveredést. Lehet ezen röhögni, hogy összeesküvés elmélet, de akinek szeme van az látja, hogy ez nem spontán jelenség. Logikusan az ember nem érti, hogy mostanában miért ez a világ legfontosabb témája. Így máris értelmet nyer a téma fontossága.
Intruder
2023. november 12. 19:37
Ejj, ejj dani bej, Megdühödött szörnyen! Hejj, hejj dani bej, Meg is békél könnyen! (Muszlim fasszal a szájában.)
bodrigyuri
2023. november 12. 18:23
És most meséljetek Nyékládháza-alsó cigányairól is!
masikhozzaszolo
2023. november 11. 22:10
Meg van már írva az a cikk, csak élesíteni kell, amiben az összes ballibsi mentelmi jogát felfüggesztik az EP-ben, a Magyarország és Lengyelország elleni gyűlöletbeszéd miatt? Hol a 3 pontom??? ... Szerkeszteni akarok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!