Reagált Elon Musk a hírre, miszerint Ukrajna részt vett az Északi Áramlat felrobbantásában

2023. november 12. 11:22

Egy ukrán ezredes központi szerepet játszott az Északi Áramlat felrobbantásában, a milliárdos pedig reagált.

2023. november 12. 11:22
null

Mint ahogy arról nemrég a Mandiner is beszámolt, kiderült, hogy egy ukrán ezredes központi szerepet játszott az Északi Áramlat felrobbantásában.

Ezt is ajánljuk a témában

Egy magas rangú ukrán katonatiszt – akinek szoros kapcsolatai vannak az ország hírszerző szolgálataival – központi szerepet játszott az Északi Áramlat földgázvezeték tavalyi felrobbantásában – állítják ukrán és európai tisztviselők, valamint más, a titkos művelet részleteit ismerő személyek – olvasható a The Washington Post oldalán.

A Post értesüléseire a milliárdos is reagált. Az üzletember sokatmondóan egyetlen szóba sűrítve foglalta össze a véleményét:

Érdekes”.

 

Nyitókép: Kirsty Wigglesworth / POOL / AFP

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lami66
2023. november 13. 12:52
Az ukránoknak csak három dolog hiányzott ahhoz, hogy ők csinálják. Nem volt megfelelő technikájuk hozzá, nem volt megfelelő tudásuk hozzá és nem voltak megfelelő embereik hozzá. Ja és legőképp alapos okuk sem volt hogy felrobbantsák. Hiszen azzal a legnagyobb támogatójuk, németország támogatását kockáztatták volna. Látom magam előtt az ukrán haditanácsot, amint sorolják zselének, hogy az oroszok támadnak északról, támadnak keletről, délkeletről, támadják az atomerőművet és kérdik zselét, hogy most mit tegyenek? Zselé pedig azt mondja, robbantsátok fel az északi áramlatot. Ez annyira életszerű, hogy másképp nem is történhetett. Az meg mindíg elfelejtődik, hogy bidén sajtótájékoztatón ígérte meg, hogy fel fogják robbantani. De persze nem ők voltak, á dehogy.
MaBaker
2023. november 13. 10:33
Nagyon kell tolni ezt a CIA maszlagot, ha egy egyszavas "Interesting" reakcióból cikket kell kreálni. Ezt már nem mossátok le az USA-ról! Seymur Hersh megírta, senki nem cáfolta érdemben. Ukrán dajkamesét majd akkor kérünk ha az eredeti verzió állításai meg lettek cáfolva.
nempolitizalok-0
2023. november 13. 09:17
Ja, az amerikaiak még csodálkoztak is, mekkora profi. Ők akarták, de ez az ukrán pár haverral megelőzte őket.
Nasi12
2023. november 13. 09:13
A leg kisebb botrány az ukránokra tolni. Még ha vissza is utasitotta a nyugger. Ahogy azt egy ilyennek illik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!