Palesztinpárti propagandát népszerűsített a CIA magas rangú vezetője

2023. november 30. 20:42

Amy McFadden a Facebook borítóképének a palesztin zászlót választotta, majd inkább letörölte.

2023. november 30. 20:42
null

Hatalmas botrány kerekedett abból, hogy CIA elemzési igazgatóhelyettese, Amy McFadden az október 7-én kezdődött események után a Facebook-borítóképének nem mást választott, mint a palesztin zászlót, miközben a világ szinte minden országával együtt az Egyesült Államok is Izrael oldalára állt a konfliktus során. 

A Neokohn megjegyzi, hogy a tisztviselő a LinkedIn-oldalán az International Crisis Group, egy iráni propagandahálózathoz kötődő Izrael-ellenes szervezet felé való támogatását is kifejezte, amelyet korábban Robert Malley, nemrég felfüggesztett iráni különmegbízott vezetett.

A titkosszolgálat magas rangú munkatársa még egy szelfit is csinált, melyhez annyit fűzött hozzá „Free Palestine”. Miután a nemzetközi sajtó felkapta a hírt, McFadden eltávolította a képet.

Nyitókép: X

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2023. december 01. 17:02
Ez nem szimpla szimpátia. Nagyon tudatos. Langlay Roswellre három hónapra alakult, kezdettől fogva Mammon irányítása alatt áll. Meggyőződésem, hogy a palesztinok pénzügyi támogatását Washingtonon, Brüsszelen és Soroson keresztül, összehangoltan végeztették. Oszd meg és uralkodj. Ahol nincs konfliktus, oda megosztást visznek. Ahol van konfliktus, azt szítják, gerjesztik és akkor robbantják be, amikor kedvük tartja: dátumra pontosan. Nincs új a Nap alatt, csak összeesküvés-gyakorlat van bolygó szerte. Ez a nő csak nyilvánossá tette azt, amit ukászba kapott, majd a fejre koppintottak. Hiába no, veszélyes üzemmód a közösségi tér.
julius68-2
2023. december 01. 00:06
CIA elemzési igazgatóhelyettese, ha ilyen hülyék ott a vezetők, ez utólag igy sok mindent megmagyaráz.
453682
2023. november 30. 21:33
De ha a Izraeli zászlónak öltözött volna be, akkor nem lett volna felháborodás ugye?
nitsahon
2023. november 30. 21:26
Nagy BAJ,hogy ezt a LATENS nazi NÉMBERT még NEM TÁWOLÍTOTTÁK EL!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!