Palesztin-párti tüntetés Bécs belvárosában

2023. november 20. 18:28

A helyszín nem véletlen, az Operaház bejáratán hosszú időn keresztül futott Izrael melletti kiállást prezentáló üzenet.

2023. november 20. 18:28
Pócza István
Facebook

„Láthatóan bevándorló-hátterű csoportok tüntetnek Bécsben az Operaház épülete mellett. A helyszín nem véletlen, az Operaház bejáratán hosszú időn keresztül futott Izrael melletti kiállást prezentáló üzenet. Az elhangzott jelszavak: »Bojkott Izrael«, »Izrael terrorista«, »Netanjahu terrorista», »Ausztria terroristák mellé áll«, stb. Szerencsére ez csak egy marginális vélemény, nem osztrák állami álláspont, és láthatóan a helyi járókelők is elkerülik a csoportot, felgyorsítják lépteiket.”

Nyitókép: Facebook/képernyőkép

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altercat1
2023. november 21. 11:15
Osztrák táj: ( második kép) https://9gag.com/gag/aGEq9nw
EX_Terminator
2023. november 21. 04:13
Ha a lelkiismeret azt mondja hogy ezekkel a férgekkel kell összeállnom mindamellett amit a világra próbálnak kényszeríteni ami művelnek, akkor az első dolog amit le kell mészárolnom. De a lelkiismeretem ilyet nem mond, nem mondhat hogy ilyen pusztító őrültségek ilyen szörnyetegek és szörny tettek mellett kell kiállnom. Az a sátán... egy angyal álruhájában, ami igen csak csálén áll rajta.
EX_Terminator
2023. november 21. 02:06
aki a terroristák seggében van semmivel nem különb náluk, és azonos elbánás alá esik.
ZZoltan
2023. november 21. 01:24
Netanjahu tényleg terrorista. Izraelt pedig AZONNAL szankcionálni kéne a folyamatos civilek ellen elkövetett háborús bűncselekményeiért. Mivel ez nem történik meg - egyértelmű, hogy a zsidó pénzügyi háttérhatalom mozgatja az észak-atlanti világot (és sajnos hazánkat is)!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!