Mégis mit képzelnek magukról a BBC-nél?

2023. november 16. 11:52

Később bocsánatot kellett kérniük: „rosszul idézték” a Reuters által megjelentetett IDF-közleményt.

2023. november 16. 11:52
Kulifai Máté
Kulifai Máté
Facebook

„A BBC azt állította egyenes adásban, hogy az izraeli hadsereg az egészségügyi dolgozókat, és az arabul beszélőket lövi az Al-Shifa gázai kórházban.

Később bocsánatot kellett kérniük: „rosszul idézték” a Reuters által megjelentetett IDF-közleményt. Az izraeli hadsereg ugyanis éppenhogy orvosokat és arabul beszélőket visz magával a kórházba, hogy a lehető legkevesebb civil essen áldozatul a terroristákkal vívott tűzharcnak. 
Hát nagyon nem mindegy. Mégis mit képzelnek magukról a BBC-nél?”

***

Nyitókép: JACK GUEZ / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2023. november 16. 21:08
K. Szerző! Azért még megjegyzem, hogy azt nem igazán értem, hogy mi a meghökkenés (!?) oka? Megnéztem, Ön újságíró, vagyis tudja, hogy vannak tévedések, és van tudatos manipuláció. (Ezt egy Fityma oldalára átállt szerkesztő tudhatja…) A BBC miért mondana ilyesmit az izraeli oldalról, ha tudja, hogy nem igaz? Hiszen azzal, hogy Gázában vannak bármit megtehetnek…. Minek kéne ezt fokozni? (Azon kívül kérdezze meg a Mandit. Az ő hírük is - úgy emlékszem - úgy indult először nagybetűvel, hogy Izrael megtámadta a kórházat, s csak alatta volt olvasható, hogy azt gondolják, ott vmi terrorista központ van. De hát ez a módszer nem idegen Öntől, ugye?)
Zokni
2023. november 16. 20:32
“A szabadság halálát a szabadságot minden határon túl kiterjesztő liberalizmus hozza el.” - talált egy ollót és papírt Tapi. K. Tapi! Ez egy kurta összefoglaló (ide jó lesz) a kérdés egy szakavatott ismerőjétől:”A hidegháborús időszakban vezérelvként megjelenő nyílt társadalom elmélet támogatta a liberális demokratikus alkotmányosságot, a keynesi szabadpiaci gazdaságot, a tudományos kutatás szabadságát, s azt a meggyőződést, hogy próbára kell tenni az elméleteket, észben tartva, hogy a tudásunk véges…” Amiből az is kiderül, hogy szó nincs szocializálatlanságról: az alkotmányosság ugyanis egy közösség közmegegyezésével születik. Tudom, miért kell hamis jellemzőket tulajdonítani a cáfolandó elméletnek, mert hát - ez az Ön kedvenc módszere is - ez a demagógok módszere. És bár ez tényleg anakronizmusnak tűnik, de mert az aljasság örök emberi tulajdonság, ezért mindig újraéled. Most az Orbánék ócska kis ambíciójával támad. És a laikus hülyék, mint Maga is, ezt szolgálják.
tizennyolcfok
2023. november 16. 19:34
kulafai elvtárs el fog képedni, ha megtudja, hogy a tv2 mennyit hazudik a bíróság szerint is.
robag7
2023. november 16. 19:10
Szét "kell" perelni a BBC-t ennyi. Izraelnek több esélye van az ilyesmit megnyerni amúgy is a bíróságon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!