Izrael fokozhatja a támadásait a tűzszünet előtt

2023. november 23. 18:16

Az IDF szóvivője kijelentette, péntek reggelig nem fogják vissza magukat.

2023. november 23. 18:16
null

Az Izraeli Védelmi Erők (IDF) szóvivője, Richard Hecht az NBC Newsnak nyilatkozva elmondta, Izrael nem hogy nem fogja mérsékelni, de lehet, hogy még fokozza is a katonai műveletek intenzitását a Gázai övezetben a péntek reggel 7 órakor kezdődő tűzszünet előtt – írja a Sky News.

Időközben támadás érte az övezet déli részén található Khan Younis városát, többen megsérültek. Egy férfit és egy kisfiút maguk alá temettek egy összedőlt épület romjai, őket mentők szállították el.

Nyitókép: Israeli Army / AFP

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. november 24. 06:20
A tűzszünet mindig a vesztésre álló félnek hasznos. Jelen esetben a gyilkos araboknak. AZ IDF katonái ugyan kicsit pihenhetnek, de napi 25 órán keresztül ébereknek kell lenniük, hiszen a terroristáktól minden aljasság kitelik.
Tommaso
2023. november 23. 20:24
Izrael fokozhatja a támadásait a tűzszünet előtt HamaSS fokozhatja a támadásait a tűzszünet alatt. Nyilván sokat levon(na) Izrael hamarosan bekövetkező győzelme értékéből, ha valamikor a közeljövőben nem vadásszák le a HamaSS felső vezetőit. IS. Mert, ha nem tennék, pár éven belül újraszerveződnek, és megint támadás várható az iszlamista terroristák részéről. A palesztin nép érdekei is, hogy egy másik, "kevésbé állatias, kevésbé vérengző" politikai csoport irányitsa a tartományt.
Tommaso
2023. november 23. 20:21
A nem anti-szemita, de úgy fröcsögő, mintha anti-szemita lenne johannluipigus hirtelen a zsidó életek miatt kezdett aggódni, de csak azért , hogy belerúghasson az izraeli kormányba, Amúgy johann HAZUDIK, mert bizony az IDF már KISZABADITOTT EGY TÚSZT.
johannluipigus
2023. november 23. 19:37
Értem én, hogy az izraeli erők fokozzák a nyomást, de még mindig nincs arról információ, hogy sikerült-e már egy túszt is kiszabadítaniuk. Gyengébbek kedvéért, akikre véletlenül nem figyelnek az ápolóik, számmal is leírom. 1 túszt sikerült már kiszabadítani?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!