„Heil Hitler! Mindnyájatokkal végeznie kellett volna!” – kiabálta az Izrael mellett tüntetőknek egy fekete férfi (VIDEÓ)

2023. november 15. 14:11

Több ezer zsidó felvonuló előtt tette ezt a kijelentést.

2023. november 15. 14:11

Mint ismert, Washingtonban tízezrek gyűltek össze, hogy Izraelt biztosítsák támogatásukról. A megmozdulást szigorú biztonsági előkészületek előzték meg, a Nemzeti Gárda egységeit is kirendelték.

Nem alaptalanul. A Visegrád24 osztott meg arról egy videót X-oldalán, hogy a szimpátiatüntetésen megjelent többek között egy fekete férfi, aki a jelenlévőknek azt kiabálta, 

Heil Hitler! Mindnyájatokkal végeznie kellett volna!”

A videón az is jól látszik, hogy e kijelentés mellé egy rövid ideig náci karlendítés is társult.

A felvételt alább tekinthetik meg:

Mint ismert, az izraeli katonai akció előzményeként a Gázát uraló Hamász iszlamista terrorcsopor fegyveresei október 7-én meglepetésszerű támadást indítottak Izrael ellen, betörtek az ország déli részébe, mintegy 1200 embert meggyilkoltak, háromezret megsebesítettek, 240 túszt a Gázai övezetbe hurcoltak. Azóta folyamatosak a megmozdulások a világ nagyvárosaiban szerte a világon mindkét oldal mellett.

***

Nyitókép: Képernyőfotó

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. november 16. 15:53
Ez a véleménye. Szabad ember. Nem úgy, mint ti cuckoldkonzi mandineres buzik. Ti a zsidók sunyi csicskái vagytok. Vagy antimagyar mocskos zsidók.
Color
2023. november 16. 13:33
Ezek miatt kell minden meccs előtt letérdelni?! A niggereknél nincs rasszistább a világon!!
faramuci
2023. november 16. 04:43
Hát titeket sem kelett volna élve leengedni a gyapotföldekről.....
Málaga21
2023. november 15. 22:25
A hülyének az se esett le, hogy utána ők kerültek volna sorra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!