Fidesz: Daniel Freund már a véleménynyilvánítás szabadságát is elvenné a magyaroktól

2023. november 21. 14:29

A párt szerint a brüsszeli bürokratáknak már azzal is komoly problémáik vannak, hogy a magyar kormány kikéri polgárai véleményét.

2023. november 21. 14:29

Brüsszeli támadásokkal szemben is kiállunk a magyarok véleménynyilvánítási szabadsága mellett – olvasható a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának sajtóközleményében. 

Daniel Freund, a magyarellenes megjegyzéseiről elhíresült EP-képviselő ismét Magyarországot támadta. Most éppen a nemzeti konzultáció miatt az Európai Bizottság és a magyar kormány soros magyar uniós elnökséget előkészítő tárgyalásainak felfüggesztését követeli. „Daniel Freund újabb kirohanása világosan mutatja,

a brüsszeli bürokraták már a magyar emberek véleménynyilvánítási szabadságát is el akarják venni.

Nekünk azonban Magyarország és a magyar emberek véleménye az első. Nem fogunk úgy táncolni, ahogy Brüsszelben fütyülnek” – reagált Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője a német zöldpárti politikus megjegyzésére.  

Deutsch Tamás delegációvezető Freund újabb indulatos megnyilatkozásával kapcsolatban megjegyezte: „Daniel Freund kirohanása világosan mutatja, hogy mit akar Brüsszel, ha Magyarország nem úgy táncol, ahogy Brüsszelben fütyülnek. Az elképesztő ötlet azt is világosan mutatja, hogy a brüsszeli bürokratáknak már azzal is komoly problémáik vannak, hogy a magyar kormány kikéri polgárai véleményét és figyelembe is veszi azt. Daniel Freund már a véleménynyilvánítás szabadságát is elvenné a magyaroktól. Nekünk azonban a magyar emberek véleménye a legfontosabb, amely mellett határozottan kiállunk Brüsszelben. Nekünk Magyarország az első, és nem fogunk úgy táncolni, ahogy Brüsszelben fütyülnek” – emelte ki a delegációvezető.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: fidesz.eu

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2023. november 21. 18:11
“Just mormorandi” Maga azt hiszi, hogy a nemzeti konzultációban a véleménynyilvánítás joga érvényesül? Igen? Amikor arról kérik a véleményét, hogy “Brüsszel meg akarja szüntetni a magyarországi extraprofitadót, ahogy a rezsitámogatást, a kamatstopot és a gyermekvédelmi törvényt is.” - akkor majd azt válaszolja, hogy ez hazugság és e “kérdések” csak azt a célt szolgálják, hogy a tájékozatlan embereket félrevezessék? De ha ezt válaszolja is, azt nem fogja megtudni soha senki, azt tudja-e?
KBA98
2023. november 21. 17:25
Ezt a szarfaszú senkit seggbe kell rúgni!
Lilyana2
2023. november 21. 15:56
Akkora demokraták, hogy a vélemény-nyilvánításnak még a lehetősége ellen is őrjöngve, tombolva tiltakoznak!
19Vs1...
2023. november 21. 15:24
Valaha volt egy Római birodalom , ahol a plebsnek volt valami ; just mormorandisnak nevezett valamije . No , de nehogy ám már a magyar pór plebsnek képzelje magát ! Álljon már meg a menet !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!