Ez ma Magyarország az őrületbe fulladó Európa nyugati felének

2023. november 01. 09:36

Szívesen látom őket, ám mégis azt kívánom, hogy tegyenek végre rendet a saját hazájukban.

2023. november 01. 09:36
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„A nyugalmat, a biztonságot és saját értékeik érvényesülését keresik – és meg is találják nálunk, hozzáteszem nem csak szavakban!

Ezt is ajánljuk a témában

Ez ma Magyarország az őrületbe fulladó Európa nyugati felének. Szívesen látom őket, ám mégis azt kívánom, hogy tegyenek végre rendet a saját hazájukban, mert egész Európának szüksége van arra a Németországra, amely valaha a rendet, tisztaságot, polgári mértektartást jelentette valamennyiünk számára!”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konfucius
2023. november 02. 11:15
A magam részéről nem látom őket szívesen, ha tömegesen jönnek és nem integrálódnak. Vannak német ismerőseim, akik itt élnek húsz éve, itt nevelték fel a gyerekeiket, de egy mukkot nem beszélnek magyarul, és szidják az Orbánt, mint a bokrot. Fejben mindvégig libsi németek maradtak. Ilyenekből nem kell ide tízezerszám, vannak saját libsijeink is, azok is éppen elég bajt okoznak!
Pelso j.
2023. november 01. 19:36
tudod, mi lehetnél te Németországban? (nem, még az se...)
orokkuruc-2
2023. november 01. 17:29
II.baljoska61 2023. november 01. 10:00 Szánalmas pár ezer betelepülő külföldivel dicsekedni, amikor százezrek települnek ki... .. miért hazudsz ilyen nyílvánvaló dolgokban is te pöcelény?
ekeke1
2023. november 01. 16:26
" Európa nyugati felének Szívesen látom őket, ám mégis azt kívánom, hogy tegyenek végre rendet a saját hazájukban." Ezt nevezik ócska demagógiának. Amit most éppen néhány tízezer német nyugdíjas betelepedése ( pardon, itteni szóhasználat szerint "menekülése") kapcsán elsütnek. Miközben. Olvasom." Ez egy arab-zsidó konfliktus. Nincs közünk hozzá " Szamárság. És most nem csak a gazdasági következmények miatt is naná hogy van közünk hozzá. Merthogy lesz itt olajár mint 1973-ban... Hanem Izraelben jó darabig felborul a megszokott élet. Az idegenforgalomnak fuccs, amiből nagyrészt élnek. A félelem, a paranoia ismét a napi élet része, ki tudja ki hol jön neked, ki hol robbant ,ki ejt túszokat stb. Következmény :egy része a lakosságnak ismét menekülőre fogja, beáll a tömeges emigráció. Na és akkor ennek vajon melyik ország lesz a fő célpontja? Majd megírja nekik is Kötter hogy" Szívesen látom őket, ám mégis azt kívánom, hogy tegyenek végre rendet a saját hazájukban."??? Aha.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!