A hamászos elmagyarázza

2023. november 07. 18:20

Nem akartak ők civileket megölni, de egész Izraelt eltörölnék.

2023. november 07. 18:20
Joe Biden és kormánya számára is váratlan volt a nagy békecsinálás után a Hamász terrorakciója - képünkön néhány terrorista
Sebes Gábor
Sebes Gábor
Facebook

„A hamászos elmagyarázza, hogy mivel ők áldozatok, minden, amit tesznek, jogos. Erről beszéltem a Kontextus videójában. Aki áldozatnak van elkönyvelve, az semmiért nem felel. Ja, és nem akartak ők civileket megölni, de egész Izraelt eltörölnék.”

 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MAJDI FATHI / NurPhoto / NurPhoto via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. november 08. 16:33
A zsidó elmagyarázza, hogy mivel ők áldozatok, minden, amit tesznek, jogos. Erről hazudozik a zsidó. Aki áldozatnak van elkönyvelve, az semmiért nem felel. Ja, és nem akartak ők civileket megölni, de egész Izraelt úgy szerezték, hogy az arabokat terrorizálták, pusztították minden létező és bestiális módon.
Héja
2023. november 08. 09:25
Leveszik a törlőrongyot a fejükről. Azzal máris törölhetnek.
pipa89
2023. november 08. 08:15
Az a helyzet, hogy Izraelt és a Hamászt egyaránt Mammon használja. Mindkettőt pénzeli egymás ellenében. Várjunk csak! Mintha történt volna már ilyesmi a világtörténelemben! Ja persze, amikor a FED-tulajok pénzelték a Wall Streetről Lenin és Sztálin bolsevik államépítését, valamint Hitler fegyverkezését. Nincs új a Nap alatt. MAMMON HÁBORÚGAZDASÁGRA ÁLLÍTOTTA ÁT AZ USA-át. A stratégia sátáni módra 1xű: 1. Oszd meg és uralkodj! 2. Hogyan? Építs az emberek közötti gyűlöletre. 3. Nincs ilyen? Akkor csinálj! Hogy néz ki a gyakorlati recept? Küldj a térségbe EHM (gazdasági terroristákat)+ Langley fedett műveleteit végző ügynököket + Soros NGO-hadseregét + és persze megfelelő mennyiségű fegyvert és FOS-ideológiát. Garantált a kormánybuktatás, az állam gyengítése, harcok, és végül a kívánt háború, ami szállítja az extraprofitot.
connorj
2023. november 08. 06:22
Folyik az ember-vér, Nő a káosz. Gyilkolnak. DE: MAGYARORSZÁG AZ ELSŐ! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 https://vasarnap.hu/2019/01/09/a-budai-varbol-orzi-a-nemzetet-szent-mihaly-szobra/ https://m.youtube.com/watch?v=prQcjgGJLa8&t=8s&pp=ygUSYmlzdGV5IHpzdXpzYSAyMDIz https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/89/Matthias_Gr%C3%BCnewald_-_The_Resurrection_%28detail%29_-_WGA10755.jpg MINDEN ÉLET SZÁMÍT 🤍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!