Szintlépés: férfi lett az év nője egy brit magazinnál!

2023. október 15. 15:54

Nem is akárkit díjaztak a kitüntető címmel: Dylan Mulvaney korábban azzal került be a hírekbe, hogy arcát adta a Bud Light sörreklámjához.

2023. október 15. 15:54
null

A transznemű holland és portugál „szépségkirálynők” után az Attitude brit LMBTQ-párti magazin még nagyobb port kavart azzal, hogy egy férfit tüntetett ki az „Év nője” díjjal. A Dylan Mulvaney nevű influenszert korábban hatalmas botránya miatt ismerhette meg Amerika – számol be a legújabb, egyben az eddigi talán legabszurdabb hírről a vasárnap.hu.

Ezt is ajánljuk a témában

Az illető hölgy/úr volt a főszereplője a tavaszi Bud Light-os sörreklám-kampánynak, melynek során a sörgyártó rengeteg fogyasztót vesztett, mert Mulvaney-vel hirdette patinás termékét.

Ezt is ajánljuk a témában

Úgy tűnik azonban, ez sem szegte kedvét a transznemű influenszernek, aki a minap azért lépett színpadra, hogy átvegye az Attitude brit magazin „Év nője” díját.

Nem számít, milyen keményen próbálkozom, mit viselek, mit mondok, vagy milyen műtéteket végeztetek el, soha nem fogom elérni a nőiesség elfogadható változatát egyes gyűlölködő embereknek mércéje szerint” – mondta Mulvaney a gálán, majd hozzátette: miután Amerikából el kellett utaznia a sörreklámos botrányt követően, London lett számára a biztonságos tér.

Nyitókép: képernyőmentés, Facebook

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. október 19. 22:14
Érdekes, A Nagy Ő műsorban nők keresik a milliárdos pasi kegyét..
survivor
2023. október 19. 22:10
Aerion A kiherelt nem lesz prosztatarákos. A húgycsőből mem lehet vaginat csinalni.
survivor
2023. október 19. 22:06
Fasza van ? Heréje ? Eunuch ?
istvanpeter
2023. október 16. 13:56
Hogy-hogy nem III. Károly király lova lett az év nője? Ez nem igazság!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!