Skócia muszlim vezetője megnyitja a kapukat a gázai menekültek előtt

2023. október 20. 08:40

Humza Yousaf szerint „extremisták” a londoni konzervatív kormány nézetei.

2023. október 20. 08:40

Skócia kész befogadni a gázai palesztin menekülteket – jelentette be Humza Yousaf miniszterelnök szerdán a Skót Nemzeti Párt (SNP) konferenciáján tartott beszédében. A skót kormányfőeEgyúttal Suella Braverman brit belügyminisztert is kritizálta, aki szerinte vitát szított, és a szélsőségességet tüzelte, azzal, hogy a háborúval kapcsolatban a nyugati országokba érkező „migránsok hurrikánjára figyelmeztetett” – írta meg a Jerusalem Post.

A muszlim miniszterelnöknek több rokona – köztük a felesége és a szülei – is Gázában van, akik elmondása szerint nem jutnak élelemhez és ivóvízhez, a Nyugat pedig tétlenül nézi mindezt.

Nyitókép: Humza Yousaf Facebook-oldala

 


 

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szabadabb
2024. április 25. 23:34 Szerkesztve
Nyissunk humanitárius folyosót Skócia és Gáza közt! Néhány pakisztáni is közéjük keveredhet... mint ez a díszmajom. Le merném fogadni hogy hamar asszimilálódnak majd ilyen baráti közegben! :D ::D hurrá Skochmenistán! Ez maxi progresszív maxi liberális húzás! Húú!
Martell 2
2023. október 21. 03:11
Hülye skótok, ti választottátok ezt a muzulmán majmot, most megkapjátok a testvéreit is, 2 milliót egyben.
Ergit
2023. október 20. 19:31
Azt nem tudom, miért nem hallottunk arról, hogy a skótok így szavaztak?
Ehetős Odó
2023. október 20. 19:30
Elnézném a skót miniszterelnököt, ahogy skótkockás kiltbe öltözve masíroz és közben bőgeti a skót dudát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!