Sivatagban fesztiváloztak az izraeli fiatalok, mikor megtámadta őket a Hamász (VIDEÓ)

2023. október 07. 22:10

Került már elő videó „Allahu Akbar” kiáltásokkal ünneplő palesztin migránsokról egy görög menekülttáborban, valamint arról is, ahogyan éppen egy mentőautót bombáztak a Hamász terroristái.

2023. október 07. 22:10
null

Háborúban állunk!” – jelentette be Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök, miután reggel a palesztinok nem várt támadást indítottak a Gázai-övezet határához közeli izraeli települések ellen. Ahogy a Mandineren is részletesen követjük az eseményeket, a hírek sok civil áldozatról, és több katona elrablásáról, túszként való elhurcolásáról szólnak. 

Mint azt is megmutattuk olvasóinknak, egy látványos animáció is készült, amelyben az eseményeket a rendelkezésre álló információk és a különböző oldalak legfrissebb információinak figyelembevételével rekonstruálják.

De előkerült videó az „Allahu Akbar” kiáltásokkal ünneplő palesztin migránsokról is egy görög menekülttáborban, valamint arról is, ahogyan éppen egy mentőautót bombáztak a Hamász terroristái.

 

Ezt is ajánljuk a témában

Minden, amit eddig tudunk az izraeli háborúról

„Háborúban állunk!” – jelentette be Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök szombaton. A palesztinok nem várt támadást indítottak a Gáza határához közeli izraeli települések ellen. Összefoglalónk!

Most pedig újabb felvétek láttak napvilágot, ezúttal arról, hogyan tört ki a káosz a Gázai övezethez közeli Re'im kibuc közelében, amikor az izraeli területre betörő fegyveresek egy

sivatagi buli résztvevőire támadtak.

 

Nyitókép: Twitter-videó

 

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2023. október 09. 09:10
Mandiner444hu 2023. október 08. 18:24 Ezek a megalázó történések civilmészárlások nők megerőszakolása beégnek az izraeli társadalom kollektív tudatába" a palesztinokéba már beleégtek...
Mandiner444hu
2023. október 08. 18:24
Ezek a megalázó történések civilmészárlások nők megerőszakolása beégnek az izraeli társadalom kollektív tudatába
letsgobrandon-2
2023. október 08. 18:21
gyuribácsi NGO-t végre megszüntették a gyúlöletet... köszönjük szépen
catalina11
2023. október 08. 10:17
KomisszárHU 2023. október 07. 22:53 Ilyen az amikor az izraeliek évtizedeken keresztül bombázzák meg lövik a Palesztínokat, egyszer vissza nyal a fagyi. Ennek most jött el az ideje. Izrael egy zsarnok, megszálló hatalom, aki nem ért egyet annak javaslom a történelmi ismereteinek a frissítését. " Ismeret: "....1948. április 9-én, egy pénteki napon a kora hajnali órákban a Menachem Begin vezette Irgun terrorszervezet, valamint a Jicák Samir irányítása alatt álló Stern Gang fegyveresei rátámadtak a Deir Jászin nevű kicsiny, mindössze 750 lakosú palesztin településre. .... Az öldöklés egész délelőtt tartott. A gyilkosok nem válogattak az eszközökben. Dél körül a halálos áldozatok száma elérte a százat. Közöttük nagy számban voltak nők és gyermekek. ..." .így aztán érthető, hogy rövidesen 700 ezer palesztin menekült el...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!