„Allahu Akbar” – így ünneplik a palesztin migránsok a Hamász támadását egy görög menekülttáborban (VIDEÓ)

2023. október 07. 15:36

Úticéljuk pedig Nyugat-Európa.

2023. október 07. 15:36

Allahu Akbar kiáltásokkal ünnepelték palesztin migránsok a Hamász Izrael elleni támadását egy görög migránstáborban – írja a Greek City Times. Az esetről készült felvétel Samos szigetén készül. Az izraeli helyzetről bővebben ide kattintva olvashatnak.

Ezt is ajánljuk a témában

Minden, amit eddig tudunk az izraeli háborúról

„Háborúban állunk!” – jelentette be Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök szombaton. A palesztinok nem várt támadást indítottak a Gáza határához közeli izraeli települések ellen. Összefoglalónk!

A háborús konfliktusnak köszönhetően egyre több ilyen csoport indulhat Európa felé és érkezhet a migránstáborokba.

Nyitókép: X

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon-2
2023. október 09. 20:44
egy darab ilyen szarzsákot sem akarok látni Európában SOHA!
august
2023. október 08. 12:26
Kormánypárti2 2023. október 07. 17:22 Arra azét kíváncsi lennék, hogy a prájdcelebek mit gondolnak, mi lesz a sorsuk ha ezek a színes kultúrájú egyének kellő számban lesznek ejrópában? ---------- Több mint egy évtizede hallottam egy megdöbbentő adatot, ugyanis akkor úgy mondta az az elemző, hogy a palesztín népcsoport az egyedüli, ahol többen élnek ( környékbeli menekülttáborokban), mint a határaikon belül. Ebben a nagy népvándorlási hullámban mindez eléggé riasztónak látszik, és jelenleg szerintem senki nem tudja hogy a jövő, főleg a a nyugat országaiban is mit fog hozni. -A várható újabb menekülthullámon kívül. Csak meg kell nézni milyen országokban van akció szoimpátiatüntetés, és egyéb akció, ami eléggé sötét jövőt vetít előre, Amit viszont kijelenthetjük, ennek a mai helyzetnek évtizedekre visszanyúló előzményei vannak.
Lobodi
2023. október 08. 01:14
Welcome refugees!
tetx
2023. október 07. 22:22
És a brüsszeli bürokraták szerint ez így van jól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!