Palesztinok melletti szimpátiatüntetést szervezett a CEU LMBTQ-egyesülete Bécsben – Pető Andrea posztban népszerűsítette

2023. október 11. 22:40

Mindez Pető Andrea posztjából derült ki.

2023. október 11. 22:40

Pető Andrea a Facebook-oldalán közölt egy fényképet. A fotón egy szórólapot lehet látni, amely a Palesztinával való szolidaritásra hívja fel a figyelmet, ráadásul szimpátiatüntetést szerveztek szerdára.

A hír érdekessége, hogy a QUEER CEU nevű szervezet csinálta a szimpátiatüntetést. A szórólap szerint az európai fővárosokból kell megtörni a csendet.

Az elmúlt napok megmutatták nekünk, hogy milyen következményekkel jár a folyamatos hallgatás.

Ki kell állnunk Palesztina mellett” – írták.

 

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook
 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. október 12. 18:22
A CEU-t valóban ki kell tiltani Magyarországról!
bumbi
2023. október 12. 15:39
Palesztinát el kellene választani a Hamasztól. A palesztin civilek akik most a bombázásokat elszenvedik ugyanolyan áldozatok mint a Hamasz által lemészárolt izreli nők és gyerekek...
cinkegolyó
2023. október 12. 14:16
Egyszerű a magyarázat: a CEU Soros egyeteme, Sorost pedig kitiltották Izraelből.
Professore
2023. október 12. 12:47
Egy megjegyzés. Pető Andrea egyáltalán nem támogatólag osztotta meg a szórólapot, sőt, arra utalt egy kommentjében, hogy valamifajta tiltakozással élt az egyetemen belül. Amúgy eléggé gáz pont most tüntetni Palesztináért. Viszont abba érdemes belegondolni, hogy a palesztin nem terrorista. A terrorista palesztin a terrorista, a ramallahi kisboltos a feleségével és hat gyerekével az nem terrorista, hanem csak szív a terroristák miatt, és nem tud hová szaladni előlük. Mondhatnánk,hogy na de hát ő szavazta meg a Hamaszt, de azért az nem kifejezetten demokratikus rendszer, amikor álarcos géppuskás fazonok masíroznak az utcán, és egy nem tetsző megjegyzésre visszaküldenek Allahba családostul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!