Netanjahu bejelentette: Jön a háború következő szakasza

2023. október 14. 20:00

Készen álltok a következő lépésre? – tette fel a kérdést a katonáknak az izraeli miniszterelnök, és kijelentette:

2023. október 14. 20:00

Benjamin Netanjahu szombaton meglátogatta a dél-izraeli Kibbutz Be’erit és Kfar Azát, ezeken a helyszíneken rengeteg embert megöltek az elmúlt napokban a Hamász terroristái – számol be a Magyar Nemzet. Az izraeli miniszterelnök katonákkal is találkozott, és átsétált a múlt heti szörnyű támadást elszenvedett települések házainak romjai között. „Készen álltok a következő lépésre?” – tette fel a kérdést, és kijelentette: Jön a következő szakasz.

Netanjahu pénteken este a nemzethez intézett televíziós beszédében azt mondta, Izrael megsemmisíti a Hamászt, bármennyi ideig is tart, „ellenségeink még csak most kezdték megfizetni az árát, és nem mondok többet. Ez csak a kezdet” – fogalmazott.

Nyitókép: Képernyőfotó/X

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubszi
2023. október 15. 12:27
Helyes! Ki kell rángatni a patkányokat a lyukakból, ahol most gyáván bujkálnak!
lájkbajnok
2023. október 15. 10:31
Kakadu, Irán, Putyin őrjöngeni fog. De a Hamászt meg kell semmisíteni. Be kell vonulni Gázába.
gyzoltan-2
2023. október 15. 06:43
„ellenségeink még csak most kezdték megfizetni az árát, és nem mondok többet. Ez csak a kezdet” Példamutató mondat a magyar magyarság számára, mert ellenségeink bőven vannak... Kinn is benn is! A gondolat, a szándék fenntartandó, az időszak alkalmatlan... -meg egyébként is, az ellenségeink nemhogy nem kezdték el "megfizetni az árát", hanem továbbra is, egyre fokozottabb mértékben élnek vissza hatalmi helyzetükkel..! -még abban is terrorizálnak, hogy kit kell szeretnünk, kit kell gyűlölnünk, és még a nem-váltást is kötelezővé szándékoznak tenni...
simonpali
2023. október 14. 23:53
Szoval nem állami terrorra Izrael állami terrorral válaszol. De hová fog vezetni mindez? Merthogy nem a Hamasz meggyenguléséhez,,az is biztos. Nem azt a kibaszott határt kellett volna jobban őrizni? Valakit felelősségre vontak, ,elbocsátottak már ez ügyben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!