„Narancsszínű Hamásznak” nevezte a Fideszt Lattmann Tamás

2023. október 10. 06:26

A nemzetközi jogász gondolta, szól néhány szót a közösségi oldalán.

2023. október 10. 06:26
null

Lattmann Tamás közösségi oldalán írt a Gázai övezet megtámadásáról. Bejegyzésben a Times of Israel augusztusi cikkére hivatkozva sikerült párhuzamot találnia az izraeli konfliktus és a magyar közélet között. A riport a Hamász ellen küzdő és üldözött gázai palesztinokat mutatja be.

„Amikor valaki azt mondja, hogy minden palesztin megérdemli, ami várhatóan most fog történni, az azzal azt is mondja,

hogy minden magyar megérdemli az összes uniós szankciót, amit mi a mi narancsszínű Hamászunk miatt kapunk”, írta a nemzetközi jogász.

Forrás: Lattmann Tamás Facebook-oldala

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MAJDI FATHI / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Stego
2023. október 11. 06:21
Amikor megállapítod, hogy Gábor György a leghülyébb komcsi, megszólal Lattmann, és elbizonytalanodsz.
balbako_
2023. október 11. 05:33
Leterroristázza Orbánt és a Fideszt a hülyéje az egyetlen politikust, aki a békéért dolgozik a világon. Ilyen a gyűlölködő patkány, mint ez a Lattmann.
gyurica
2023. október 10. 21:54
Nem véletlenül zárta be Gyurcsány a Lipótmezőt. Szüksége volt vezető értelmiségre a maga háza táján...
Palatin
2023. október 10. 12:30
Azt meg lehet emészteni, hogy egy ellenzék országon belül, úgy küzd a kormányzó párt ellen, hogy a saját belpolitikai jelentöségét, erejét növelje. Ez eddig legitim és helyénvaló. Az aljas, bitang, gonosz hazaárulás ott kezdödik, amikor az ellenzék tagjai ezt a küzdelmet úgy akarják folytatják, hogy törekvésükkel, harcukkal a kormányzópárt ellen odáig elmennek, hogy az ország gazdasági, politikai, tekintéjbeli NEMZETKÖZI POZICIÓIT gyengítík. Ez a hazaárulás kritériuma. Itt lépni kell a kormánynak. Magyrországnak olyan szélsöbal, neobolsevik, gyurcsányista ellenzéke van, akik, - minthogy alkalmatlanságuk miatt -, nem reménykedhetenek kormányzó pozicióra, úgy harcolnak a kormánypárttal és a kormánnyal szemben, hogy minden tettükkel annak nemzetközi pozicióit akarják rombolni. Ezzel természetesen az egész országnak okoznak óriási károkat, de ez nem érdekli öket. Lattman is egy ilyen csirkefogó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!