Medvegyev: Ezek a féleszűek a harmadik világháborúba taszítanak minket

2023. október 01. 17:11

Az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese ezúttal két veszélyre is felhívta a figyelmet.

2023. október 01. 17:11

„A NATO-országokban egyre több idióta van hatalmon” – ezzel a felütéssel kezdte mai X-bejegyzését Dmitrij Medvegyev.

„Az egyik újdonsült idióta, a brit védelmi miniszter úgy döntött, hogy az ukrán katonák brit katonai kiképzését Ukrajnába helyezi át” – reagált Grant Shapps elképzelésére az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese.

Medvegyev megemlítette a német védelmi bizottság vezetője, Marie-Agnes Strack-Zimmermann által javasolt ötletet is, aki korábban említést tett arról, hogy

rakétákat szállítanának Ukrajnának, ami „lehetővé tenné az ukrán erők számára, hogy potenciálisan orosz területeket támadjanak meg”.

Medvegyev ezen a ponton felhozta a válaszcsapás lehetőségét is. Szerinte „ebben az esetben az ezeket a rakétákat gyártó német üzemek elleni csapások is teljes mértékben megfelelnek a nemzetközi jognak”.

„Tényleg, ezek a féleszűek a harmadik világháborúba taszítanak minket” – zárta gondolatát Medvegyev.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Ekaterina Shtukina / Sputnik / Sputnik via AFP

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2023. október 02. 16:58
putykó rajongóknak INGYEN OROSZ RULETT! Körönként METILES VODKA GRÁTISZ!
gyzoltan-2
2023. október 02. 09:04
"Medvegyev: Ezek a féleszűek a harmadik világháborúba taszítanak minket" Visszaüt Medvegyev súlyos hibája, bűne, nem a bejegyzésemet olvassa..! -már mióta arról értekezek, hogy ez a krízis a zsidóság újabb világháborúja! -amint az előző is az övék, a zsidóságé volt! Vélem, hogy ez nem is vitatható, legalább is épp ésszel nem..!
connorj
2023. október 02. 01:44
🇷🇺 https://m.youtube.com/watch?v=5iGyCUwslEc
Kozmosz
2023. október 01. 22:12
Te meg baromként, szepi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!