Medvegyev: A háború után több új régió lesz Oroszországban

2023. szeptember 30. 16:51

A politikus szerint a hadművelet addig folytatódik, amíg el nem pusztítják „az ukrajnai náci rezsimet”.

2023. szeptember 30. 16:51

Oroszország addig folytatja a különleges katonai műveletet, amíg el nem pusztítja az ukrajnai náci rezsimet és fel nem szabadítja az orosz őshonos területeket – jelentette ki Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese a Taszsz hírügynökség szerint.

A győzelem után Oroszországon belül több új régió lesz” 

– hangsúlyozta a politikus. Medvegyev rámutatott, hogy egy évvel ezelőtt népszavazásokon e területek lakói sorsdöntő döntést hoztak: a hazájukkal akarnak lenni. „Ez a döntés nemcsak a történelmi igazságosság helyreállításának, hanem az orosz nép egységének, akaratának és önzetlenségének szimbólumává vált” – mondta az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese.

Nyitókép: Yekaterina SHTUKINA / SPUTNIK / AFP

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2023. október 01. 11:14
putykó rajongóknak INGYEN OROSZ RULETT! Körönként METILES VODKA GRÁTISZ!
konfucius
2023. október 01. 07:39
Kárpátalja régió nem tartozik Ukrajnához, magyar föld. Ezt is tessék szem előtt tartani. Az ukrán államot szét kell szedni történelmi gyökerű térségekre, és azokhoz tartozzanak ezek a részek, ahová valók!
lajajakab11
2023. október 01. 07:06
MUSZKASZOPÓK IRÁNY A LÖVÉSZÁROK. VIGYETEK BILIT A KIS OSTOBA BUKSITOKRA!
bodrigyuri
2023. szeptember 30. 23:50
Pestylaci lehozta az első korrupciós cikket. Nagy szarban lehet, hogy mit izzadhat ki magából engedéllyel. A Toroczkaié egy hete már jobb volt. Abban benne van bayerné is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!