Izrael népe él, Izrael győzni fog!

2023. október 07. 16:50

A baloldal taktikája izraeli civilek vérének kiontásához vezetett.

2023. október 07. 16:50
null
Sebes Gábor
Sebes Gábor
Facebook

„40. hete folytak Izarelben a százezres tüntetések a törvényesen megválasztott izraeli kormány ellen. A baloldal nem volt képes belenyugodni a vereségébe. Tartalékos katonák bejelentették, hogy nem tesznek eleget a behívási parancsnak. A Moszad volt vezetője a kormány ellen foglalt állást.

Idáig nem volt arra példa, hogy a honvédelmet összekevernék az aktuálpolitikával. Meglett az eredménye: a terroristák úgy érzékelték, hogy Izrael meggyengült. 

És tényleg: hatalmas hírszerzési fiaskó, hogy a Hamász váratlan csapást tudott mérni Izraelre. Izrael háborúban áll. A baloldal taktikája izraeli civilek vérének kiontásához vezetett. Izrael népe él, Izrael győzni fog!”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Sebes Gábor Facebook-posztja

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tádécska
2023. október 08. 10:57
Feleségemel tavaszra terveztünk egy izraeli körutazást, hát ezt most elhalasztjuk. Remélem, csak néhány hónappal. Biztos vagyok benne, hogy az izraeli hadsereg hamarosan átveszi a kezdeményezést és utána már ura lesz a helyzetnek.
Osztap_Bender
2023. október 08. 07:39
Az irániak nem (a)rabok, hanem perzsák. Vallási elvakultságuk hasonló a zsidókéhoz. Az, hogy rendelkeznek-e atomfegyverrel, ma még nem tudható. Az ENSZ eltűrte, hogy Izrael évtizedek óta leszarja a Biztonsági Tanács határozatait. Nos, itt az eredmény!
Osztap_Bender
2023. október 08. 07:23
Nahát, miket nem állítanak a zsidókról egyes, nagy hírű, nagy tudású szent emberek, köztük ez a Tamás is. AQUINOI SZENT TAMÁS, 13. századbeli filozófus. "A zsidók uralma" c. művében írta: "Nem lenne szabad megengedni, hogy a zsidók megtartsák amit mások kiuzsorázásával szereztek. Legjobb lenne munkára kényszeríteni őket, hogy maguk keressék kenyerüket meg ahelyett hogy semmit sem tesznek és kapzsi módon élnek."
states-2
2023. október 08. 05:35
Jé, honnan is ismerős a komcsi taktika? Rombolni, pusztítani, kiszolgáltatni az országot külföldnek. Honnan is ismerős a komcsi hazaárulás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!