Egyre feszültebb a helyzet Berlinben, már a Molotov-koktélok is előkerültek

2023. október 13. 13:03

Úgy tűnik, a rendőrség speciális egységeire is szükség lesz a hétvégén.

2023. október 13. 13:03

Egymást érik a palesztinpárti tüntetések Berlinben a hatósági tiltás ellenére is. Csütörtökön már

Molotov-koktélokat dobáltak egy rendőrautóra

a német főváros Kreuzberg nevű negyedében írta a Berliner Zeitung.

Az elkövetők Allahu Akbar-t kiáltozva menekültek el később a helyszínről. Az újabb izraeli-palesztin konfliktus kirobbanása óta a német rendőrség már több tucat a konfliktushoz kapcsolodó bűncselekményt tart számon. De arra számítanak, hogy a közeljövőben ezek száma meredek ütemben fog növekedni. 

Úgy tűnik,

a rendőrség tehetetlen

a jelenséggel szemben, csütörtök délután a tiltás ellenére is mintegy 200 tüntető gyűlt össze a Potsdamer Platzon a Szolidaritás a polgári lakossággal a Gázai övezetben mottójú tüntetésen. A hírek szerint pedig a hétvégén is az utcára fognak vonulni többek között a Brandenburgi kapunál. 

A város Neukölln nevű negyedében pedig antiszemita feliratokat festettek fel. Berlin arab-negyedében is Izrael Állam elleni felhívásokat írtak a járdákra. 

Az atrocitások miatt tovább fokozták a rendvédelmi intézkedéseket Berlin utcáin. A tervek szerint az Állami Bűnügyi Rendőrkapitányság speciális egységeit is elkezdik bevetni. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Ying Tang / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Same
2023. október 13. 22:01
Egyétek meg amit főztetek! Buzik! A saját hazátokból hozzánk fogtok emigrálni mert a tiéteket odaadtátok ajándékba az araboknak! Soha nem lehet szavazati jogotok az országunkban akárhányan is költöztök hozzánk!
Palatin
2023. október 13. 21:03
El tudom fogadni, hogy Németországban úgy müködik a migráció, hogy jön egy vadidegen, kezébe nyomnak egy papírt, hogy "Fiacskám, mától kezdve német vagy, és a libernyákokra szavazol, az ellátásodról mi gondoskodunk". Ettöl kezdve ö egy német, az igazat megvallva, ez hihetö is. Németnek lenni olyan ugyanis, mintha felvennél egy másik alsónadrágot. Hogy nem tudsz németül? Nem baj, a német nyelv az úgyis csak úgy kialakult valahogyan, máshogy is alakulhatott volna. Hogy nem akarsz dolgozni? Az se baj, gazdag ország vagyunk, nekünk csak az kell, hogy a ballibernyák, globál-bolsikra szavazzál, akkor élhetsz, mint Marci Hevesen. Hogy utálsz bennünket? Nem baj, mi is utálunk téged, csak nem mondjuk, ez ugyanis a mi kultúránk lényege. Szépen beszélünk, ezzel kezdödik az emberi boldogság. Hogy ki akartok túrni bennünket? Az nem lesz könnyü, mert pár évtized múlva mi magunktól is eltününk.
Palatin
2023. október 13. 20:52
Itt a legjobb alkalom, hogy a migrációnak adjunk egy újabb nagy lökést. Minden lyukba egy palesztin terrorista kell. Ez a jövö, amit az unió német vezetéssel elöírt nekünk, Európának. Az idióta uniós vezetés minden kezdeményezését nevetségessé és egyben veszélyessé teszi a valóság. A valóság már évek óta úgy viselkedik, mintha Orbán jósnöje, testöre, intendánsa és fegyvertartója lenne. Postafordultával jön ugyanis mindig az amit Orbán megjósolt, és amit senki sem hitt el, amig a valóság a képébe nem ordította, hogy "itt vagyok!"
KK75
2023. október 13. 18:46
Tudod mi a diktatúra, Európát teljesen más fejlettségű, kultúrájú betelepülőkkel elárasztani és azokhoz az alkalmazkodást elvárni, a saját lakosságot egoizmusra, haszonközpontú gondolkodásra nevelni, gyermektelenségre ösztökélni, a gyerekeket aberráltakkal manipulálni, a hazai tulajdonosi köröket globalista cégekre cserélni és a versenyt színlelni, az emberek családi, nemzeti, nyelvi, nemi, vallási identitását sorvasztani, az emberek megszokott környezetét különböző ideálok mentén megváltoztatni, még ha azok azt nem is igénylik. Ez nem más, mint az európai népeknek adott diktátum a vegyüléshez, majd a megszűnéshez, mi közben szépen egy diktatórikus, egyre nagyobb hatáskörre szert tevő szuper szervezet dönti el az emberektől eltávolodva az életük szinte minden jövőbeli aspektusát. A világhatalmi babérokra törőket szolgáló szolgalelkűek akármilyen nyálas, hazug, álszent műsorba is csomagolják magukat, attól még bűzlenek a hazugságtól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!