Drónfelvételen az izraeli válaszcsapások utáni romok Gázában (VIDEÓ)

2023. október 09. 17:17

Fegyverraktárakat és egy terroralagút bejáratát is felrobbantották.

2023. október 09. 17:17
izraeli válaszcsapás, Gáza

A Guardian YouTube-csatornájára került fel egy videó, amelyen azt láthatjuk, amint egy drónnal bejárják a Gázai övezet azon részét, amelyet az izraeli légierő csapásai értek. Izrael azután indított fokozott légitámadásokat Gázában, miután a Hamász szombaton nagyszabású offenzívát indított Izrael déli határa ellen. 

Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök kijelentette, hogy Izrael háborúban áll, és megfogadta, hogy a támadás megtorlásaként Gázát „romszigetté” változtatja.

Ezt is ajánljuk a témában

Egy másik, szintén a YouTube-ra feltöltött videón az izraeli válaszcsapásokról is láthatunk felvételeket. A képanyagot az izraeli légierő tette közzé, ezeken az látszik, amint a Hamász fegyverraktárai és egy föld alatti terroralagút bejárati aknája – amelyet állításuk szerint a Hamász magasrangú tagjai használtak – ellen intéztek légi csapást.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MAHMUD HAMS / AFP

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. október 10. 05:37
A zsidó terror jó terror. A zsidóknak tutira, meg a csicskáiknak. Utána meg csodálkoznak, ha az arabok is odabasznak nekik.
békalepcse2.0
2023. október 09. 23:07
Attólntartok még csak most kezdődik az igazi mészárlás. Sokat mondó az a kijelentése a kecskebaszók vezérének hogy a gyiljosságok ozrael állam szívébe, központjába hatolt. Nagyon úgy hangzott ez mintha alagútrendszereken keresztül igen messzire eljutottak volna a föld alatt és ez megmagyarázza a most is jelen lévő terroristákat. Nem csodálkoznék ha még most is tömegével hurcolnának el további embereket titokban túsznak. Aggasztó a helyzet az már biztos. Tudnám továbbra is javasolni a metánrobbantást, ha megtalának valamiféle algutat, mert azzal kideríthető a rendszer továbbo felszíni pontjai.
I feel the earth move under my feet
2023. október 09. 19:07
"lájkbajnok 2023. október 09. 17:31 Jogos önvédelem Izrael részéről. Pont mint az ukránoké." Nem az. Ez egy színjáték, magukra húzták a palesztinokat, hogy utána egy aránytalan, mértéktelenül eltúlzott válaszcsapásban "igazolható okokból" kiirthassanak egy nyomorult népet.. (ez nem menti a palesztinok tetteit, de hogy ezt tehették, abban hatalmas szerepe volt a zsidó titkosszolgálatoknak.. a jelenlegi támadás nagyban hasonlít a hírhedt 9/11-es eseményekre.. vagy még visszább tekintve a Pearl Harbori támadásra.. A zsidók itt csak alkalmat és okot kerestek.. holott egyszerűen megelőzhették volna mindezt és nem haltak volna meg (és halnak majd ez után..) ártatlan zsidók ezrével.. Ez az aljasság tipikusan olyan dolog, amiért a zsidók közutálatnak örvendenek szerte a világban..) Ukrajna picit másabb sztori, ott konkrétan a saját állampogáraikat (a kisebbségi oroszokat) irtották szisztematikusan, hogy kiprovokálják az orosz támadást. Nos.. megkapták.. beledöglenek. Ezt érdemlik.
need-info
2023. október 09. 19:06
Egy pár mecsetért nem kár soha, így sok van már belőlük itt is Európában...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!