Deutsch Tamás: Brüsszel be akar avatkozni a lengyel választásokba

2023. október 10. 19:47

Az EP-képviselő szerint „lényegét tekintve baloldali, liberális pártokként működik az alapvető európai uniós intézmények nagy része”.

2023. október 10. 19:47

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője a Hír TV Európai Híradó című műsorában beszélt arról, hogy 

a lengyel választásba is beavatkozna az Európai Unió annak érdekében, hogy megbuktassa a regnáló jobboldali kormányt.

„Egy pillanatra megállva azt kell mondanom, hogy iszonyatos az a helyzet, ami itt az európai uniós intézményekben tapasztalható, akár Brüsszelről, akár Strasbourgról beszélünk fizikai értelemben. Egy európai uniós tagállam szabad parlamenti választásait megelőzően uniós intézmények politikai pártként működve az egyik, hogy hogy nem, természetesen most a lengyelek esetében megint a baloldali, a liberális politikai szereplők mellett fellépve beavatkoznak egy választási kampányba” – jelentette ki Zöldhegyi Katalinnak, a csatorna brüsszeli tudósítójának.

Ezt is ajánljuk a témában

Deutsch ezután hozzátette, „azt kell mondanom, hogy ez akár még csak öt-hat-hét-nyolc évvel ezelőtt is elképzelhetetlen volt. Ma ez a gyakorlat. 

Ma lényegét tekintve baloldali, liberális politikai pártokként működik az alapvető európai uniós intézmények nagy része,

 az Európai Bizottság és az Európai Parlament baloldali többsége is” – hangzott el az interjúban.

A vonatkozó videórészletet alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Facebook

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. október 11. 09:06
Fürtomi,inkább még egy csík…:)
urban63
2023. október 11. 08:14
Lassan vissza áll a "vas függöny" .... a migráció és a federalista brüxel miatt, amely mindenképp meg akarja valósítani az EÁ-t és végtelen hitel felvételbe, mert a pénzügyi birodalom piramisa kezd düledezni... yankeek huzznak magukkal, ha már bukniuk kel... Ezért van minden megosztó politikai döntés hozás.........
urban63
2023. október 11. 08:10
Lassan vissza áll a "vas függöny" ....
figyelő4322
2023. október 10. 21:23
Persze nem is kérdés, hogy Deutsch Tamás jól látja a helyzetet. A kérdés csak az, hogy sikerül-e nekik megbuktatni a lengyel kormányt. Én remélem, hogy nem! Sokan az ellenkezőjét remélik, jól tudom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!