Bevédte az Európai Zsidó Kongresszus Várhelyi Olivért: szerintük elkötelezett a terrorizmus elleni küzdelemben

2023. október 19. 13:29

Szerintük a magyar biztos szem előtt tartja az uniós adófizetők érdekeit.

2023. október 19. 13:29
VÁRHELYI Olivér

Az Európai Zsidó Kongresszus a Twitter-oldalán osztott meg egy nyílt levelet, melyet Várhelyi Olivér, az Európai Bizottság szomszédságpolitikáért és bővítésért felelős magyar biztosnak címeztek.

Az ernyőszervezet, amely 42 nemzeti zsidó közösséget és 2,5 millió zsidót egyesít Európa-szerte elvileg. A posztban kifejtik, hogy „a Hamász izraeli mészárlását követően” Várhelyi döntése 

„a teljes palesztin fejlesztési portfólió felfüggesztéséről és sürgős felülvizsgálatártól a vezetői képesség dicséretes megnyilvánulása volt”.

„Ez aláhúzza az Ön elkötelezettségét a terrorizmus elleni küzdelem, az uniós értékek védelme valamint az uniós adófizetők érdekei iránt” – írták Várhelyinek. Akit amúgy egy arab EP-képviselő kidobna.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/AP/Francisco Seco

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wombatmenhely
2023. október 20. 08:30
Ki volt az a barom, aki ezt a címet "befogalmazta", meg a másik, aki bejóváhagyta? Ez kb. olyan szintű nyelvrombolás, mint a német média túlnyomó többségének genderezése.
Lajoss
2023. október 19. 19:16
Olinak nem igazán fekszik ez a meló…hülyébb,mint a gazdája…
orokkuruc-2
2023. október 19. 16:31
bevédte a gennyes apádat a szaros anyádba. Vagy fordítva.
Perczel Éva
2023. október 19. 16:30
Bevédés nem létezik, csak megvédés !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!