Az amerikai költségvetési csaták első áldozata Ukrajna lett

2023. október 01. 07:19

Inkább az ukránok támogatását lökték busz alá, minthogy megkockáztassák a költségvetés visszautasítását.

2023. október 01. 07:19
null
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

„Csupán egy ideiglenes 45 napra szòló kompromisszumról van szò. Mindazonáltal egy igen fontos politikai mérfõldkőhöz értünk ami egyben válasz azoknak akik megpróbáltak meggyőzni minket, hogy oszoljunk, mert nincs itt semmi látnivaló. Most már papírunk van róla, hogy mégis van itt látnivaló. Zöld hasú papír, számjegyekkel, vízjellel, tokkal vonóval.

Ukrajna szövetségesei a Képviselőházban, inkább az Ukrajnának nyújtandó támogatást lõkték a busz alá, minthogy megkockáztassák a költségvetés visszautasítását. Talán nem is küzdöttek érte olyan nagyon.

Attól a pillanattól, amikor nyilvánvalóvá vált, hogy nem az ukrán fronton fogja a Nyugat megnyerni a Második Hidegháborút, Ukrajna  geopolitikai nagyjátszmából és morális kereszteshadjáratból egy síma, mezei politikai kérdéssé degradálódott. Ha a Demokrata párt erőforrásként teheti le a választások előtt az asztalra, akkor Isten neki.

Ha viszont politikai teherré válik a Biden tábor számára, akkor a mai capitoliumi szavazás csupán az első volt az elkövetkező mellőzések hosszú sorában.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Brendan SMIALOWSKI / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2023. október 01. 18:59
"Libernyákkomcsi nem hülye csak aljas 2023. október 01. 16:44 Róbert ébredjen már föl, meg fogják kapni," Emlékezz az utolsó kabuli gépre... Hogy utána még a Honvédségnek meg a TEKnek kellett kihozni nem csak magyarokat, de kanadaiakat, amcsikat, ausztrálokat....
Libernyákkomcsi nem hülye csak aljas
2023. október 01. 16:44
Róbert ébredjen már föl, meg fogják kapni, csak még nem tudják hogyan nevezzék.
Akitlosz
2023. október 01. 14:16
Nem múlik a világ sorsa Ukrajnán. Ukrajna sorsa múlik a világ egy részén.
Box Hill
2023. október 01. 13:26
Ki lett adva: az orosz és az ukrán álláspontoknak kohnvergálnia kell innentől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!