Elvetette a sulykot az ukránok transz szóvivője, azonnal kirúgták

2023. szeptember 21. 09:19

Már nekik is sok volt Sarah Ashton-Cirillo propagandaszagú ámokfutása.

2023. szeptember 21. 09:19
null

Azonnali hatállyal menesztette és eljárás alá vonta az Ukrán Területvédelmi Erők (TDF) parancsnoksága Sarah Ashton-Cirillót, a katonai formáció hírhedt transznemű szóvivőjét.

A parancsnokság X-en közzétett nyilatkozata szerint az amerikai származású szóvivő „olyan állításokat tett, melynek közlésére nem volt felhatalmazása és azok valószínűleg nemzetközi emberjogi egyezményeket is sértenek”.

Azt írják: Sarah Ashton-Cirillót azonnali hatállyal felfüggesztették és vizsgálat alá vonták.

Ezt is ajánljuk a témában

Bár a közleményben erre nem tértek ki, de valószínűsíthető, hogy Ashton-Cirillo legutóbbi nyilatkozata akasztotta ki az ukránokat, amelyben arról beszélt, hogy „az orosz ördögök foga csikorogni fog, veszett szájuk őrjöngésben fog habzani”, valamint arról, hogy

 az összes orosz propagandistát le fogják vadászni, és igazságot szolgáltatnak majd, mindezt az „Istenbe, a szabadságba és a felszabadulás reményébe” vetett hit által.

Nyitókép: X-képernyőfotó

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hoci74
2023. szeptember 22. 08:09
Irány Budapest, Szabadság tér!
Teréz Pitykéz
2023. szeptember 22. 08:07
Remelem besorozzák a többivel együtt!
Teréz Pitykéz
2023. szeptember 22. 08:04
Ebből látszik hogy nem azért kell alkalmazni valakit/ ez estben valamit, mert csak annyit tud felmutatni hogy transz. Hanem azért mert ért valamihez. Úgy látszik az amerikaiaknak elég volt egy terasz ukrajnába, ebből látszik mennyire érdekli őket az ukránok problémája. Majd megy oda hamarosan biden kutyafétises atomszakertője
dios1968
2023. szeptember 22. 07:52
Zavart elméjű ratyi. Látszik a fején, hogy nem tiszta. Lehetne a fehér ház (oppá fehééér ház??fujj rasszista) sajtósa, pont beleillik a csapatba
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!