Amerikai nagykövet: A NATO több lőszert fog gyártani Ukrajnának

2023. szeptember 28. 13:42

Az amerikai NATO-nagykövet szerint erre azért van szükség, mert a támogatók már szinte mindent odaadtak Ukrajnának.

2023. szeptember 28. 13:42

Az Ukrajinszka Pravda a NATO terveiről közölt. A szövetség növelni kívánja a lőszergyártást Ukrajna és azon tagállamok számára, amelyek fegyvereik jelentős részét Kijevbe szállították – mondta Julian Smith amerikai NATO-nagykövet.

A lap állítása szerint a nagykövet arról beszélt, hogy az orosz-ukrán háború miatt a fegyverek, valamint a lőszerek egy része hiánycikknek számít, hiszen a NATO-tagállamok szinte minden rendelkezésükre álló fegyvert odaadták Ukrajnának.

„A kérdés, amit a NATO asztalánál hallunk, hogy mit tehetünk még az ukrajnai barátainkért. Közös az elkötelezettségünk Ukrajna támogatása iránt.

Megértjük, hogy mi forog kockán. Ukrajna nem csak a területét védi.

Ukrajna azokat az értékeket védi, amelyeket mindannyian védünk” – hangoztatta Julian Smith.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: SEAN KILPATRICK / POOL / AFP

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Martell 2
2023. szeptember 29. 01:11
A kurva anyátokat, háborús uszító férgek.
Stingary76
2023. szeptember 28. 20:00
"Ukrajna azokat az értékeket védi, amelyeket mindannyian védünk” Nabazz, ez igaz. A szólásszabadság eltörlése, a kisebbségi jogok semmibe vétele, a korrupció. Stb. Valóban ezeket a közös értékeiteket véditek bazdmeg.
ottoka-0
2023. szeptember 28. 19:27
a nato, amerika és ukrajna tervei túlmutatnak oroszország meggyengítésén (szerintem))
B_kanya
2023. szeptember 28. 18:45
"lajajakab11 2023. szeptember 28. 16:12 MUSZKASZOPÓK IRÁNY A LÖVÉSZÁROK" Ezt elmondtad 130 alkalommal, szophatod zselé zongorázóját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!