Oroszországban kellemesebb nyaralni, mint a Seychelle-szigeteken – állítja az osztrák politikus

2023. augusztus 16. 18:26

Karin Kneissl volt osztrák külügyminiszter szívesen tölti szabadidejét egy csendes orosz kisvárosban.

2023. augusztus 16. 18:26

Karin Kneissl volt osztrák külügyminiszter híres arról, hogy nagyon szoros baráti kapcsolatot ápol Vlagyimir Putyinnal. Nemrég arról számolt be, hogy jelenleg az oroszországi Petrusovo faluban nyaral, amely szerinte kellemesebb úti cél, mint a Maldív- vagy a Seychelle-szigetek.

„Imádok itt élni. Megértem ezt a világot, megértettem, amikor még kislány voltam. Nagymamák, alma, nyár, úszás a folyóban. Ez egy jó élet. Nincs szükségem a Maldív-szigetekre vagy a Seychelle-szigetekre. Ez jobb” – mondta az orosz állami hírügynökségnek, a TASZSZ-nek.

Míg a Maldív-szigetek aranyhomokos strandjairól, csillogó türkizkék vizéről és ötcsillagos üdülőhelyeiről híres, addig az apró Petrushovóban vidéki házak, festői kilátás és vándorló állatcsordák fogadják az oda látogatókat.

Kneissl, aki jelenleg Libanonban él, 2017 és 2019 között Ausztria külügyminisztere volt. 2018-ban arról híresült el, hogy meghívta Putyint az osztrák Alpokban tartott esküvőjére, és még egy keringőt is eltáncolt az orosz elnökkel – írja a Politico.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: LIOT JEAN-MARIE / HEMIS.FR / HEMIS.FR / HEMIS VIA AFP

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. augusztus 21. 22:44
Végigutaztam Oroszországot Vlagyivosztokig, ismerem a legnagyobb városaikat. Vlagyivosztok egy nagyon szép város, európiabb mint Párizs. Csodálatos operaháza, operakultúrája van. Moszkva, St. Pétervár csodálatos városok. A moszkvai metro, a pétrvári csatornarendszer (az észak Velencéje) egy élmény. A Nyugat Oroszország miatt nem uralhatja az egész világot korlátlanul,ezért demonizálják. Az orosz tudósokat is leértékelik, ök soha nem kapnak Nobel-díjat. Kiváló matematikusaik,fizikusaik, kémikusaik stb. vannak és voltak, akik a tudomány több ágát is megalapították. Pl. a Mengyelejev féle periódusos rendszer a kémia alapját képezi. Az oroszoktól nem kellene félni, ök európaiaknak érzik és tartják magukat. Ök nem akarnak Európával háborúzni, valójában soha nem támadták meg Európát, csak védekeztek az Európai támadások ellen. A németek nem értették meg, hogy nekik az oroszokkal nem háborúzniuk, hanem gazdaságilag együttmüködni kellene. Az amerikaiaknak éppen ez a rémálma.
hátakkor
2023. augusztus 17. 13:52
'Ki tud többet a Szovjetúnióról?' vetélkedő. 1. díj: egy hét nyaralás a Szovjetúnióban. 2. díj: két hét nyaralás a Szovjetúnióban..
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. augusztus 17. 07:39
Seychell szgetek: nem tudsz aludni a cölöpökre vert kunyhóban a hullámzás miatt. 6 nm-en vagy, minden porszemet ismersz vagy bérelhetsz helyi repülőt, révészt aki átvisz egy másik ugyanolyan 6 nm-re horror áron. Semmi nincs. Homok, tenger, pálma, ugyanaz a kaja. A Seychell szigeteket 3 napig lehet élvezni, utána börtön...drága mint a Balaton, mondanátok.
alenka
2023. augusztus 17. 02:02
Moskvaba készülök unokámmal....nagyon várom.. ..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!